Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

ΞΕΠΕΡΑΣΕ και τους ΣΥΡΙΖΑίους. Προκόπης Παυλόπουλος στο CNN & στην Κριστιάν Αμανπούρ: Βρισκόμαστε στο όριο της ρήξης του κοινωνικού ιστού. Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Προκόπης Παυλόπουλος στο CNN και στην Κριστιάν Αμανπούρ
Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Παυλόπουλου, δείτε τα κατωτέρω απαράδεκτα για τον Ελληνισμό αποσπάσματα της, για τα οποία με λύπη μου κάνω τις παρατηρήσεις.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ....

 ·       «Βλέπω με αγωνία την άνοδο ακραίων κομμάτων που θυμίζουν τους εφιάλτες του φασισμού και του ναζισμού και πρέπει να αναζητήσουμε τις αιτίες».

(Παρατήρηση: Εννοεί τα πατριωτικά όχι εθνομηδενιστικά και ευρωσκεπτικιστικά κόμματα  της ΕΕ).

·       «Δεν αρκεί να παρατηρούμε το φαινόμενο. Πρέπει να αναζητήσουμε τις αιτίες και εάν καταπολεμήσουμε τις αιτίες, υπερασπιζόμαστε τη Δημοκρατία, υπερασπιζόμαστε τον Πολιτισμό μας».

(Παρατήρηση: Σε μια υπό κατοχή χώρα, ομιλεί για δημοκρατία που ρόλο έχει να ψηφίζει ότι διαταχθεί)

·       «Αυτό είναι εκείνο που διευκολύνει όλες εκείνες τις δυνάμεις του λαϊκισμού, και πολύ περισσότερο τις εχθρικές προς την Δημοκρατία δυνάμεις του φασισμού και του ναζισμού, να επιβιώνουν».

(Παρατήρηση: Δεν έχει αντιληφθεί ο Πρόεδρος ότι σήμερα την Ευρώπη την καταστρέφει ο νεοναζιστικός  φασισμός της Γερμανίας που συστηματικά εξαφανίζει τον Ελληνισμό;;!!!)

·       «Είναι η αιτία των πολέμων που δημιουργούν πρόσφυγες και υπάρχουν ρατσιστικά φαινόμενα τα οποία επιχειρούν να πουν ότι η κρίση οφείλεται στους πρόσφυγες. Και από την άλλη, πρέπει να υπερασπισθούμε τον Άνθρωπο στο πρόσωπο των προσφύγων».

(Η κρίση οφείλεται στην προδοσία της μνημονιακής υποδούλωσης της Ελλάδας με το ψευδές έλλειμμα κτλ. Τα ανοικτά επίσης σύνορα προκαλούν  ελεύθερη ανεξέλεγκτη νεοταξική εισβολή στην Ελλάδα που θα αφανίσει τον Ελληνισμό. Επίσης για τους Έλληνες άστεγους κτλ μιλιά ο Πρόεδρος)

·       «Βεβαίως και πρέπει να πάρουμε όλα τα μέτρα για να καταπολεμήσουμε την τρομοκρατία
Άλλο η τρομοκρατία και οι λόγοι που τη γεννούν και άλλο ο Άνθρωπος-πρόσφυγας που πρέπει να τον προστατεύσουμε».
(Χωρίς σχόλια αν και είναι προφανής ο στόχος του να πείσει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος από την μουσουλμανική τρομοκρατία. Βέβαια ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος με την εμπειρία του άλλα αποδεικνύει, Από μια τριχιά κρέμεται η επιβίωση της Δύσης,http://www.capital.gr/arthra/3081450/apo-mia-trixia-kremetai-i-epibiosi-tis-dusis)  

·       «Γιατί εάν δεν τον προστατεύσουμε, εάν αποκτήσουμε κι εμείς φοβικά σύνδρομα ως προς τον Άνθρωπο και τον πρόσφυγα, τότε από εκεί και πέρα φοβάμαι ότι παίζουμε στο «γήπεδο» -ας το πω έτσι- όλων αυτών των ακραίων δυνάμεων που επιβουλεύονται τη Δημοκρατία».

(Ως ανωτέρω, και υπενθυμίζω ότι προ «Αραβικής Άνοιξης», το 100% ήταν οικονομικοί λαθρομετανάστες, και μετά,  το 2015, το 85% ήταν επίσης λαθρομετανάστες - οικονομικοί)

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

·       Χαρακτηρίζει έμμεσα στη συνέντευξη του αλλά συνήθως άμεσα,  ως φασίστα στα όρια του ναζισμού κτλ, κάθε πατριώτη που αντιδρά στην καταστροφή της πατρίδας από τα ανοικτά σύνορα του σχεδίου kallergi

(ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗ

             
·       Ο κ. Παυλόπουλος ανακριβώς χαρακτηρίζει όλους τους μετανάστες πρόσφυγες, ενώ ως γνωρίζει και από τον καιρό που ήταν υπουργός των εσωτερικών και που δεν υπήρχαν οι πόλεμοι της Αραβικής Άνοιξης και ιδίως ο εγκληματικότατος  πόλεμος της Συρίας, σχεδόν το 100%  ήταν τότε οικονομικοί μετανάστες. Και το τότε κόμμα του έκανε διεθνή συνέδρια στην Αθήνα γι αυτούς. 

·       Αλλά και  τα τελευταία χρόνια, θα πρέπει να γνωρίζει,  αλλά άγνωστον γιατί το ξεχνά, ότι  το 85% των μεταναστών  είναι οικονομικοί μετανάστες. Εισερχόμενοι λαθραία στη χώρα μας των ανοικτών συνόρων. Ήτοι λαθρομετανάστες, όσον και αν η λέξη ενοχλεί τον φιλάνθρωπο για τους ξένους, πρόεδρο  Παυλόπουλο.

·       Και θα ήθελα να του υπενθυμίσω και τις δικές του προβλέψεις όταν ήταν υπουργός εσωτερικών.
ΠΡΟΒΛΕΨΗ (ΚΑΤΩΤΕΡΩ) ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ 2009(χωρίς το  «μπαμ» του 2015):
Η Ελληνική Μεταναστευτική Πολιτική του Προκόπη Παυλόπουλου (νυν προέδρου Δημοκρατίας), ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 22 ΜΑΪΟΥ 2009,http://ellinopsychos.blogspot.gr/2009/05/blog-post_1157.html .
Γράφει ο κ. Παυλόπουλος που είχε διατελέσει και υπουργός δημόσιας τάξης και συνεπώς γνώστης.
Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν αποτρέπει την είσοδο των λαθρομεταναστών στην χώρα αλλά την επιδιώκει. Το πρωτόκολλο του 2003 μετέτρεψε την Ελλάδα σε τόπο φύλαξης των λαθρομεταναστών για λογαριασμό της Ε.Ε. με στόχο την ένταξη τους στην τοπική κοινωνία και μετέπειτα ομαλή την προώθηση τους στις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. βάση προγραμματισμού που αποβλέπει στην είσοδο 50 εκ μεταναστών μέχρι το 2050.
Δημιουργώντας κέντρα υποδοχής η κυβέρνηση προσπαθεί να αποκομίσει μεγάλο μέρος του πακέτου των 4 δις ευρώ της Ε.Ε., δίχως επί του παρόντος να έχει επιτύχει τον στόχο αυτό. Επιπλέον το μεταναστευτικό αποτελεί πρόσχημα χρηματοδότησης μεγάλου αριθμού κρατικοδίαιτων ΜΚΟ.
Η κοινωνική ένταξη στην οποία αποβλέπει η Ν.Δ. αποβλέπει στην ενίσχυση του ελληνικού εργατικού δυναμικού με φθηνά εργατικά χέρια που θα συμβάλλουν στην αναπτυξιακής της πολιτικής. Η οικονομική κρίση όμως και η αλματώδης ροή των λαθρομεταναστών από την Τουρκία που ίσως να ξεπερνά τις 300.000 ετησίως, έχουν καταστήσει την επιδιωκόμενη από την κυβέρνηση οικονομική απορρόφηση των λαθρομεταναστών αδύνατη.
Με αυτούς τους ρυθμούς, μέχρι το 2018 υπολογίζεται ότι στην Ελλάδα θα βρίσκονται 5.000.000 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες. Πριν εξετάσουμε τα τυχόν επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας που κυκλοφορούν τελευταία θα πρέπει πρώτα να αναλογιστούμε τα εγκληματικά σχέδια της ίδιας της Ελληνικής κυβέρνησης! Ο Ελληνικός λαός πρέπει επιτέλους να αντιδράσει διότι η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.

Βίντεο: Προκόπης Παυλόπουλος στο CNN & στην Κριστιάν Αμανπούρ: Βρισκόμαστε στο όριο της ρήξης του κοινωνικού ιστού, https://www.youtube.com/watch?v=iOrqZ94GqLs,
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive