Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ. ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ, ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ... ΓΙΑΤΡΟ


Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Ιπποκράτειο της Αθήνας πριν από μερικές μέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή, 15 Μαρτίου, έπεσε ένα από τα ασανσέρ στο Ιπποκράτειο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας γιατρός. Το ασανσέρ
έπεσε από τον 4ο όροφο... και ο γιατρός έπαθε κατάγματα στο πόδι από την πτώση. Συγκεκριμένα, όταν ο γιατρός πήγε να μπει στο ασανσέρ στον 4ο όροφο, εκείνο έπεσε και η καμπίνα του πλάκωσε το πόδι του.  Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκεκριμένο ασανσέρ εξυπηρετεί τόσο τους γιατρούς όσο τους ασθενείς και τους επισκέπτες. Ο γιατρός διακομίστηκε στον Ερυθρό Σταυρό, διότι το Ιπποκράτειο δεν διαθέτει ορθοπεδική κλινική.  Τα Μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του Ιπποκράτειου, εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους, με τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση στον ιατρό του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Αθήνας.  Σήμερα, Δευτέρα, στο νοσοκομείο θα μεταβούν πραγματογνώμονες για τεχνικό έλεγχο των ασανσέρ για την εξακρίβωση των αιτιών του ατυχήματος.

1 σχόλιο:

  1. Τραμπακουλα κρητικαρε,τα βλεπεις τα χαλια των νοσοκομειων? Κατσε αναπαυτικα στο γραφειο σου,και σχολιαζε ολους τους αλλους,αλλα μην τυχον και πας μπροστα σε καθρεφτη,γιατι μπορει να εχεις καμμια αναλαμπη και να σου ριξεις ροχαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive