Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

ΠΡΟΣΕΧΕ μην "σκοντάψεις" κι εσύ Ανεκδοτάκια: "Ο παπάς τους είχε πει αντί να λένε “Πάτερ απάτησα” να λένε {Πάτερ σκόνταψα}”

Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχε ένα χωριό όπου οι γυναίκες ναι μεν ήταν θρήσκες, αλλά απατούσαν τους άνδρες τους. Όταν εξομολογούνταν κάθε Κυριακή στην εκκλησία, ο παπάς τους είχε πει αντί να λένε “Πάτερ απάτησα τον άνδρα μου” να λένε “Πάτερ σκόνταψα”. Μια μέρα λοιπόν πήρε ο παπάς αυτός μετάθεση και προτού φύγει...
ενημέρωσε τον πρόεδρο του χωριού τι σημαίνει η φράση “Πάτερ σκόνταψα” και τον παρακάλεσε να μην ξεχάσει να ενημερώσει και τον καινούριο παπάς για το περιεχόμενο αυτής της φράσης. Ήρθε λοιπόν ο νέος παπάς, όμως ο πρόεδρος ξέχασε να τον ενημερώσει. Έτσι, κάθε φορά που του έλεγαν οι γυναίκες “Πάτερ σκόνταψα” ο παπάς με τη σειρά του έλεγε ότι δεν πειράζει και ότι αυτά τα πράγματα ήταν φυσιολογικά, σταλμένα από τον ίδιο τον Θεό και τέτοια. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα ο παπάς άρχισε να απορεί που οι γυναίκες σκόνταφταν ολοένα και περισσότερο και αποφάσισε να απευθυνθεί στον πρόεδρο. Έτσι, μια μέρα πάει στον πρόεδρο και του λέει :
– Κύριε πρόεδρε πρέπει να κάνετε κάτι για τους δρόμους σας.
Ο πρόεδρος με έκπληξη ρώτησε το γιατί και ο παπάς του είπε :
– Γιατί όλες οι γυναίκες σκοντάφτουν!
Ο πρόεδρος τότε θυμήθηκε τι του είχε πει ο προηγούμενος παπάς και ξέσπασε σε τρανταχτά γέλια. Και τότε του λέει ο παπάς :
– Α μη γελάτε καθόλου κύριε πρόεδρε! Η γυναίκα σας αυτή τη βδομάδα σκόνταψε 3 φορές…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive