Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Αιφνιδίασαν οι Πόντιοι στην Βέροια: Με λάβαρα και Πατριωτικό ανάστημα στάθηκαν μπροστά στους επίσημους και τραγούδησαν «Μακεδονία Ξακουστή» – Δείτε την αμηχανία του Τόλκα & του τελετάρχη. (βίντεο)


Οι Πόντιοι αιφνιδίασαν στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου στη Βέροια, καθώς στάθηκαν μπροστά από τους επίσημους τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή», φέρνοντας σε εμφανή αμηχανία τον Αγγελο Τόλκα....
  Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ευστάθιος Χωραφάς» της Πατρίδας, ο Μορφωτικός Σύλλογος της Καλλιθέας και οι Πόντιοι του Μακροχωρίου, έσπασαν το «πρωτόκολλο» της παρέλασης και φτάνοντας στην εξέδρα των επισήμων στράφηκαν προς το πλευρό τους και άρχισαν να τραγουδούν το «Μακεδονία Ξακουστή».       
Οσοι βρίσκονταν στην εξέδρα των επισήμων αιφνιδιάστηκαν αρχικά, αλλά στη συνέχεια τους χειροκρότησαν. Ομως, σε εμφανή αμηχανία ήταν ο Αγγελος Τόλκας, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, που εκπροσωπούσε την κυβέρνηση στην παρέλαση στη Βέροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive