Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Τραγωδία στο Ελληνικό. Αντιπτέραρχος πυροβόλησε τη Βουλγάρα σύζυγο του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.



"Συναγερμός" σήμανε στην Αστυνομία, μετά απο επεισόδιο με πυροβολισμούς, στο οποίο εμπλέκονται ένας άνδρας και μια γυναίκα.Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για οικογενειακό επεισόδιο, που εκτυλίχθηκε σε παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης 88, λίγο πριν από τις 12:00 της Πέμπτης...
   Όπως αναφέρει το ant1news.gr, οι πληροφορίες λένε πως ο άνδρας, που φέρεται να είναι απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πυροβόλησε την αλλοδαπή σύντροφο του, μετά απο λογομαχία, σε παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης.  Σύμφωνα με μαρτυρίες, αμέσως μετά ανέβηκε στο σπίτι του που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση και αυτοπυροβολήθηκε, με στόχο να θέσει τέλος στη ζωή του...  Επί τόπου έσπευσαν περιπολικά και ασθενοφόρα, που παρέλαβαν τον άνδρα και την γυναίκα, για να τους μεταφέρουν στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive