Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Τόσκας: Η Πυροσβεστική πρότεινε να εκκενωθεί το Μάτι όταν ακόμα η φωτιά ήταν στον Νέο Βουτζά - Του Ευριπίδη Μπίλλη. ΒΙΝΤΕΟ

Ποιος δεν επέτρεψε την εκκένωση;  Ο Φάμελλος ή ο  Σκουρλέτης;; Γιατί δεν ειδοποιηθήκαν  έγκαιρα μέσω τηλεόρασης οι κάτοικοι,  με αποτέλεσμα όλα τα τραγικά με τους 100 νεκρούς και με τον Τσίπρα,  να επιδίδεται σε σόου;;   
Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες....
(Η απόλυτη οδύνη. Βρέθηκαν απανθρακωμένες οι 9χρονες δίδυμες αγκαλιασμένες με τον παππού και την γιαγιά τους στο κτήμα-«τάφο»).   
Τα περί δημάρχου Ραφήνας- Πικερμίου και περί αδυναμίας οργανωμένης άμεσης εκκένωσης (που κάθε λογικός άνθρωπος αντιλαμβάνεται ότι στην περίπτωση αυτή που δεν επρόκειτο για κατασκήνωση αλλά ολόκληρο οικισμό, δεν ήταν δυνατή), δεν είναι σοβαρά για την περίπτωση.     Ερευνητέο αν οι ανωτέρω δύο υπουργοί δεν αντιλήφθηκαν αυτό το απλό και το μυαλό τους είχε κολλήσει σε «οργανωμένη» εκκένωση ή κάτι άλλο.     Θα έπρεπε, σύμφωνα και με την υπόδειξη της πυροσβεστικής,  να ειδοποιηθούν μέσω τηλεόρασης και έγκαιρα οι κάτοικοι, ακόμα και όταν η φωτιά ξέφυγε από το Νταού  Πεντέλης ή τουλάχιστον όταν έφτασε στον Νέο Βουτσά.     
ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗ.  
Δεν υπήρχε για κάθε άνθρωπο με απλή λογική (που ούτε ο Κωστής τους το αντιλαμβάνεται και ομιλεί για μηνύματα τότε σε  κινητά κτλ) άλλος τρόπος.     
Ευριπίδης Μπίλλης   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive