Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

ΛΥΣΣΑΞΕ το σύστημα γιατί αγαπάει τη χώρα του & τους πολίτες της. Εκτός ΕΛΚ το κόμμα του Ορμπαν

Αποτέλεσμα εικόνας για Εκτός ΕΛΚ το κόμμα του Ορμπαν - Μόλις 3 ψήφοι υπέρ του
Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα ανέστειλε τη συμμετοχή του κόμματος του Βίκτορ Ορμπαν, του Fidesz, στις τάξεις του. Σημειώνεται πως στην ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε, μόλις τρία μέλη του ΕΛΚ ψήφισαν κατά της αναστολής, ενώ 190 τάχθηκαν υπέρ....
Επισημαίνεται πως η αναστολή της συμμετοχής του Fidesz έχει άμεση εφαρμογή και θα ισχύσει μέχρι νεοτέρας, μετά τη σημερινή ψηφοφορία των μελών του ΕΛΚ», υπογράμμισε σε ανάρτηση στο Twitter ο πρόεδρος του ΕΛΚ. «Η απόφαση συνεπάγεται ότι το Fidesz δεν θα μετέχει στις συναντήσεις του κόμματος, δεν θα έχει δικαιώματα ψήφου ούτε το δικαίωμα να προτείνει υποψήφιους για αξιώματα», τόνισε επιπροσθέτως. Ας σημειωθεί πως νωρίτερα το Fidesz προειδοποίησε ότι θα αποχωρήσει από το ΕΛΚ σε περίπτωση που ανασταλεί η συμμετοχή του σε αυτό ενώ ο επικεφαλής του γραφείο του Όρμπαν σημείωνε πως οποιαδήποτε αναστολή της συμμετοχής στο ΕΛΚ δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή και αυτό αφορά την αξιοπρέπεια του Fidesz και της χώρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive