Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Δεν φαντάζεστε τι ζητάνε τώρα οι… «μετανάστες» από τους Έλληνες – Εικόνες από το Σύνταγμα που πρέπει να συνηθίζουμε (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Ελλάδα γίνεται… «πολυπολιτισμική», θέλουμε δεν θέλουμε. Και όχι μόνο αυτό! Οι παράνομοι μετανάστες ΑΠΑΙΤΟΥΝ επιδόματα στέγασης και όχι μόνο.  Χθες Τετάρτη, στο Σύνταγμα, οι περιβόητοι «πρόσφυγες και μετανάστες» πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Στο πλάι τους φυσικά αριστερές διεθνιστικές οργανώσεις....
  Ο λόγος της διαμαρτυρίας ήταν η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ελληνικής κυβέρνησης για έξωση οικογενειών προσφύγων, που ζουν το τελευταίο διάστημα σε σπίτια που νοικιάζει για αυτόν τον σκοπό η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.  «Η κατοικία δεν είναι προνόμιο είναι δικαίωμα», έγραφαν τα πλακάτ και τα πανό στα ελληνικά, αραβικά και αγγλικά.  Ζητούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία και αφού δεν πληρώνει πια ο Ο.Η.Ε. να πληρώνει το Κράτος την διαμονή και την διαβίωσή του, δηλαδή οι Έλληνες φορολογούμενοι.  Ζητούν εργασία, κοινωνική ένταξη, μαθήματα εκμάθησης Ελληνικών, πρόνοια, παιδεία και ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΥΝ:  «Η στέγαση, όπως και άλλες μορφές ένταξης και πρόνοιας αποτελούν υποχρέωση του κράτους, οι οποίες πρέπει να εκπληρώνονται χωρίς προγράμματα από την ΕΕ, τους μεσάζοντες και τις ΜΚΟ, για τους άστεγους, τους φτωχούς, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες».  Βασικά αιτήματα τους, σύμφωνα με τους αριστεριστές που τους στηρίζουν, είναι τα εξής:  Κανένας πρόσφυγας και μετανάστης χωρίς πλήρες δικαίωμα στην στέγαση, την εργασία, τις μονάδες ψυχικής υγείας, φροντίδας και πρόνοιας. Πλήρης και σταθερή στέγαση των προσφύγων σε κατοικίες μέσα στις πόλεις και τις γειτονιές μας. Η στέγαση είναι θεμελιώδες δικαίωμα για όλους – ντόπιους, μετανάστες, πρόσφυγες. Κανένας πρόσφυγας και μετανάστης χωρίς στέγη. Η στέγαση όλων, είναι υποχρέωση του κράτους, η οποία πρέπει να εκπληρωθεί χωρίς προγράμματα από την ΕΕ, μεσάζοντες, ΜΚΟ κτλ.  Ελεύθερη πρόσβαση των προσφύγων στα δημόσια σχολεία στα πρωινά τμήματα. Με μία φράση, μας λένε «κόψτε τον λαιμό σας να μας «σπιτώσετε» στις γειτονιές σας, να μας βάλετε στα σχολεία των παιδιών σας, να μας εντάξετε στην κοινωνία, να μας φροντίσετε.  Τι κι αν η Ελλάδα δεν αντέχει τέτοιες καταστάσεις, ούσα καθημαγμένη από την φορολογική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.  Οι οδηγίες είναι σαφείς: «Η Ελλάδα αλλάζει»…  Μετατρέπεται σε φτωχοποιημένη «πολυπολιτισμική» χώρα όπου ντόπιοι και αλλοδαποί απαιτούν να τους συντηρεί το αριστερόστροφο Κράτος, το οποίο, για να το επιτύχει αυτό, ξεζουμίσει την μεσαία τάξη των επιχειρηματιών και των ελεύθερων επαγγελματιών.




4 σχόλια:

  1. πληρωνει το κοροιδο ο ελληνας,πληρωνε κοροιδο ελληνα για να μας τελειωσουν τοσο οικονομικα οσο και πληθυσμιακα:

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Ποιος ΟΗΕ; Το Ελληνικό κράτος θα πληρώνει για τους «πρόσφυγες» από το 2019

    https://taxalia.blogspot.com/2018/11/2019.html

    Τέλος τα επιδόματα για 8.000 πρόσφυγες… τώρα άντε βρες δουλειά στην Ελλάδα ( · → τωρα ερχονται τα επιδοματα κατευθειαν απο την τσεπη του ελληνα φορολογουμενου)

    http://amfipolinews.blogspot.com/2019/03/8000_12.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. διαμερισματα στα οποια ζουν και οι συγκεκριμενοι πρεπει να φυγουν για να κανουν χωρο για τους επομενους,αυτοι βεβαια που θα φυγουν θα πανε σε νεα διαμερισματα και επειδη δεν εργαζονται θα παιρνουν επιδομα ενοικιου(συν ολα τα αλλα επιδοματα) οχι πλεον μεσω ευρωπης αλλα κατευθειαν απο την τσεπη του ελληνα φορολογουμενου

    Εις υγείαν των κορόιδων!

    http://www.capital.gr/me-apopsi/3348449/eis-ugeian-ton-koroidon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΟΥΡΔΕΣ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!!!!!!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΛΑΘΡΟ-ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ...Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕ.
    Ο ΔΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΣΤΟ ΣΤΕ ΠΡΟΣ ΑΚΥΡΩΣΗ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΙΘΕΓΕΝΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ
    ΟΙ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive