Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» στον Θανάση Γιαννακόπουλο - Δείτε βίντεο

kideia_giannakopoulos_art
Η σορός του ήταν τυλιγμένη με τη σημαία του Παναθηναϊκού - Παρών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός - Χειροκρότησαν τον Σπανούλη: Ήταν τιμή μου που τον γνώρισα - Ομπράντοβιτς: Θα είναι πάντα στην καρδιά μας - «Θανάση σ΄αγαπάμε ποτέ δεν σε ξεχνάμε»...
φώναζαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού Σε κλίμα συγκίνησης αποχαιρέτησαν τον Θανάση Γιαννακόπουλο οπαδοί του Παναθηναϊκού, συνεργάτες του, συγγενείς και φίλοι καθώς η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα από τις 8:30 το πρωί στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών.   Παρόντες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός, παίχτες του Παναθηναϊκού από τις ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ, παλαίμαχοι παίχτες των «πρασίνων», ενώ οι συγκεντρωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, λίγο πριν ξεκινήσει η κηδεία, άρχισαν να φωνάζουν το σύνθημα: «ΠΑΟ θρησκεια θύρα 13/ Θανάση σ' αγάπαμε ποτέ δεν σε ξεχνάμε/ατόφιος μάγκας ο πιο ρομαντικος/Θανάσης Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive