Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

Αποτέλεσμα εικόνας για Κατάσχεται στο κτηματολόγιο
Κατάσχεται στο κτηματολόγιο ότι ανήκει στο κράτος ή  ότι στο κτηματολόγιο, ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΤΟΧΟ. Δεδομένου  όμως, ότι στο Ε9 κάθε φορολογούμενου αναφέρεται η ακίνητη περιουσία του ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΊΤΑΙ ΜΕ ΕΝΦΙΑ κτλ , θα πρέπει άμεσα να καταργηθεί το αναφερόμενο στο μνημόνιο της κατοχής του 2018 για δήμευση της...
  εφ όσον δεν έχει  καταγραφεί για κάποιο λόγο στο κτηματολόγιο. Επιπλέον  στα υποθηκοφυλακεία της χώρας δεν υπάρχει ακίνητη περιουσία χωρίς κάτοχο.
Συνεπώς η δήμευση από την κατοχή ακίνητης περιουσίας με δήθεν άγνωστο κάτοχο στο κτηματολόγιοαποτελεί μεγάλη απάτη της κατοχής.
 Τέλος, λόγω της τεχνητής κατοχικής κρίσης, θα πρέπει να παραμένει σε εκκρεμότητα για αρκετά χρόνια η ακίνητη περιουσία εκείνων,  που λόγω κρίσης αδυνατούν να κάνουν προσωρινά αποδοχή κληρονομίας. Και όχι να ληστεύεται  από την κατοχή.
Ως αναφέρεται στο και συνημμένο : Supplemental Memorandum of UnderstandingGreece του 2018

4.4. Privatisation, Hellenic Corporation of Assets and Participations, As prior actions:
vi. (a) the national cadastre and more specifically the assets already registered as belonging to the state or to an unknown owner;)
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive