Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ. ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ & ΜΕΓΑ ΠΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ.ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, πλήθος



ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ>>


Σημερα ο κοσμος που παρευρεθηκε στην εκδηλωση μας στο ΠΠΙΕΔ εδωσε το μήνυμα ... "ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ". Για να ξαναγινει η ΠΟΛΗ μας ... ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ... ΟΜΟΡΦΗ ... ΛΑΜΠΕΡΗ ... ΚΑΘΑΡΗ και αγαπημενος προορισμος καθε Ελληνα "και" Ευρωπαιου πολιτη !!!!
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την στηριξη και σας ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ οτι θα κανουμε τα παντα για να να υλοποιηθει το ΣΟΒΑΡΟ μας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


Ιωάννης Σιδέρης
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, πλήθος και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, πλήθος και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, κοντινό πλάνο







Σημαντικό κομμάτι της εκδήλωσης αφιερώθηκε στο θέμα της ΑΕΚ και του γηπέδου «Αγιά Σοφιά» ξεκαθαρίζοντας την θέση της παράταξης υπέρ της ΑΕΚ, αναφέροντας χαρακτηριστικά:   «ΑΕΚ και Νέα Φιλαδέλφεια είναι έννοιες ταυτόσημες […] οι Κυριακές να είναι μια όμορφη κιτρινόμαυρη γιορτή».  Ευφυολογώντας δε ο ίδιος ο Παντελής Γρετζελιάς ανέφερε πως αυτό φαίνεται και από το μότο της παράταξης: Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση (Α.Ε.Κ.). Σημείωσε επίσης πως το γήπεδο γκρεμίστηκε επί δημαρχείας του με σκοπό να φτιαχτεί νέο και καλύτερο και είναι ένα έργο που θα υποστηρίξει μέχρι και την ολοκλήρωση του.









Αργύρης Σιδέρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive