Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Ελληνικό: Κλέφτες έκαναν πλιάτσικο στο σπίτι του 87χρονου αντιπτέραρχου.ΠΟΥ ήταν η αστυνομία; ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ !!

Αποτέλεσμα εικόνας για σπίτι του 87χρονου αντιπτέραρχου
Μετά το φρικτό έγκλημα στο Ελληνικό, επιτήδειοι βρήκαν την ευκαιρία να μπουν στο σπίτι του 87χρονου αντιπτεράρχου και να κατακλέψουν ότι πολύτιμο είχε το εσωτερικό...
Καταγγελίες από το περιβάλλον της 59χρονης Βουλγάρας, θέλουν αγνώστους να έχουν μπει στο σπίτι του ζευγαριού στη λεωφόρου Βουλιαγμένης 88. Οι έρευνες των αρχών έδειξαν ότι οι διαρρήκτες πιθανότατα τρύπωσαν από παράθυρο το οποίο έσπασαν, ενώ η πόρτα δεν έφερε ίχνη παραβίασης. Το χρονικό του εγκλήματος Όλα συνέβησαν περίπου στις 11:10 το πρωί της Πέμπτης 21 Μαρτίου. Ο αντιπτέραρχος εν αποστρατεία πήρε ένα 22άρι πιστόλι και το έστρεψε κατά της συντρόφου του, που βγήκε στο δρόμο αναζητώντας βοήθεια από έναν οδηγό ταξί. Μπήκε στο όχημα φωνάζοντας «με σκότωσε, με σκότωσε», αλλά ο ταξιτζής της ζήτησε να κατέβει από το όχημα. Εκεί έπεσε στο οδόστρωμα και άρχισε να τρέμει. Μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. Την ίδια ώρα, και ο σύζυγός της κείτονταν νεκρός κοντά στην πόρτα του διαμερίσματός της, καθώς έστρεψε το όπλο προς το μέρος του θέτοντας τέλος στη ζωή του. Δίπλα του βρέθηκε το όπλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive