Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Στάση σιωπής τηρεί η κυβέρνηση στη φημολογία για απαγόρευση του «Μακεδονία Ξακουστή» από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Στάση σιωπής τηρεί η κυβέρνηση στη φημολογία για απαγόρευση του «Μακεδονία Ξακουστή» από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου
Αποφεύγει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις η κυβέρνηση αναφορικά με όσα έχουν ακουστεί για την απαγόρευση του «Μακεδονία Ξακουστή»​ κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.  Ειδικότερα...
ο Ζ’ Αντιπρόεδρος του Σώματος και βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης απηύθυνε σχετικές ερωτήσεις, τόσο στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη, όσο και τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, κατά την διάρκεια συζήτησης επίκαιρων ερωτήσεων, χωρίς, όμως, να λάβει διαφωτιστική απάντηση.  Ο Μάριος Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη, αναφέρει ότι κατέθεσε την ερώτηση με αφορμή την έντονη φημολογία για την απαγόρευση γενικότερα του εμβατηρίου “Μακεδονία Ξακουστή”, ύμνου στην Μακεδονία, κάνοντας ο βουλευτής αναφορά και στις τελευταίες δηλώσεις όπως σημειώνει “του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παπππά, ότι ξακουστή Μακεδονία ήταν μέχρι σήμερα η Μακεδονία των Σκοπίων”.  Ο Μάριος Γεωργιάδης, λίγο νωρίτερα από την κατάθεση της ερώτησης στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ως προεδρεύων Αντιπρόεδρος από την έδρα της Ολομέλειας κατά την διάρκεια δύο επίκαιρων ερωτήσεων που απαντούσε ο υπουργός Παιδείας και αφορούσαν τα μουσικά σχολεία, έθεσε στον κ. Κώστα Γαβρόγλου το θέμα εάν στις παρελάσεις θα παιανίσει το εμβατήριο “Μακεδονία Ξακουστή” ή έχει απαγορευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive