Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Άγριο ξύλο στον 21χρονο Ροδίτη – «Με γάμησ@ν χθες» είπε προκλητικά στην Ανακρίτρια


Προκλητική συμπεριφορά επιδεικνύει απέναντι στους συγκρατούμενούς του στις φυλακές Γρεβενών ο 21χρονος Ροδίτης που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη...
  Οπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Star με την Μάρα Ζαχαρέα, ο Ροδίτης ενεπλάκη σε επεισόδιο με δύο συγκρατούμενούς του. Αφού έχει δώσει τους κωδικούς του στην ανακρίτρια επιστρέφει στο κελί του και φέρεται να τους απευθύνεται με επιθετικό τρόπο. «Με γάμησ@ν χθες το βράδυ. Ξύπνησα και το κατάλαβα», ανέφερε. Οι συγκρατούμενοί του έγινα έξαλλοι με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Οι σωφρονιστικοί έτρεξαν να τους χωρίσουν.  Ο 21χρονος, χωρίς εμφανή τραύματα, μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κίνδυνο.     Οταν επέστρεψε στο κελί του άρχισε να βρίζει χυδαία τους σωφρονιστικούς. Ο Ροδίτης θα περάσει την ερχόμενη εβδομάδα από πειθαρχικό συμβούλιο και ο διευθυντής των Φυλακών, εισαγγελέας και κοινωνικός Λειτουργός θα αποφασίσουν την ποινή του για το επεισόδιο που σημειώθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive