Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Τον ΝΟΥ σας τα ελληνόπουλα!!! 21η και 22η Μαρτίου ημέρες ανθρωποθυσιών για τον «Μαύρο»

Τον ΝΟΥ σας τα παιδιά! Οι 21η και 22η Μαρτίου είναι οι εκλεκτές ημέρες των μαύρων και έχουν την άδεια από τα ιερατεία να σφάζουν παιδάκια, έφηβες και νέους. Μέχρι το τέλος και αρχές Απριλίου θα σφάζουν παιδάκια ασταμάτητα. Εδώ βλέπετε τι ακριβώς εορτάζουν τα πιστά σκυλιά του «Μαύρου»...

α. 21-22 Μαρτίου – Θεά Ostara – Η 21η Μαρτίου είναι μια από τις Νύχτες Ανθρωποθυσιών
β. 1 Απριλίου – όλη η ημέρα του Τρελού, ακριβώς 13 εβδομάδες από την Πρωτοχρονιά!
γ. 19 Απριλίου – 1 Μαΐου – Αίμα για το θηρίο. Η θυσίες διεξάγoνται με την πυρά, τους αρέσει το Ολοκαύτωμα των θυμάτων τους.
δ. 30 Απριλίου – 1 Μαΐου – Φεστιβάλ Beltaine. Αυτή είναι η σημαντικότερη μέρα στο ημερολόγιο των Δρουίδων μάγων. Η 1η Μαΐου είναι επίσης σημαντική ημέρα γιατί απαιτείται ανθρώπινη θυσία με αίμα για το αφεντικό τους.
Μην ξεχνάμε ότι η 22-3 είναι και ημερομηνία των Σκαλς εντ Μποουνς 322, ίσως αυτές τις ώρες ετοιμάζουν μεγάλη επίθεση σε ευρωπαική Μητρόπολη όπως πριν λίγα χρόνια στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών για να κόβονται τα ποδαράκια των αρνίων από το στρές των τρομο-κρατικών επιθέσεων.
Τον ΝΟΥ σας λοιπόν τα παιδάκια αυτές τις ημέρες μέχρι και το τέλος του επόμενου μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive