Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Ε, ρε, γλέντιαααα!! Μπαλάφας: Καλοδεχούμενος ο Γιώργος Παπανδρέου στον ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο] .ΚΑΙ τον ΑΚΗ Υπουργό σύντροφε, ΚΑΙ τον Γιάννο, ΚΑΙ τον Τσουκάτο

Αποτέλεσμα εικόνας για Γιώργος Παπανδρέου Γιάννης Μπαλάφας
Ορθάνοικτη άφησε την «πόρτα» του ΣΥΡΙΖΑ για την είσοδο επιπλέον στελεχών του ΚΙΝΑΛ, ακόμη και τον Γιώργο Παπανδρέου, ο βουλευτής της Β’ Αθηνών Γιάννης Μπαλάφας. Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ερωτήθηκε για τις πληροφορίες που αναφέρονται σε ενδεχόμενο φλερτ του κυβερνώντος κόμματος με τον Γιώργο Παπανδρέου και εκείνος απάντησε:...
«Θεωρητικά δεν αποκλείεται. Οι δυνάμεις που καλύπτονται σήμερα σε αυτό που ονομάζεται ΚΙΝΑΛ, και το λέω με πολλή προσοχή, είναι δυνάμεις που εξ αντικειμένου μπορούν να συναποτελέσουν μαζί με εμάς ένα ευρύτερο μέτωπο συνεργασίας». Ακολούθησε η ερώτηση αν είναι «καλοδεχούμενος και ο κ. Παπανδρέου (σ.σ. στον ΣΥΡΙΖΑ), με τον Γιάννη Μπαλάφα να απαντά ως εξής:«Εγώ προσωπικά είμαι υπέρ των συγκλίσεων και συνεργασιών με μια ευρύτατη γκάμα δυνάμεων που έχουν, χωρίς διαπραγμάτευση, μέτωπο ενάντια στην ακροδεξιά και στον άπληστο νεοφιλελευθερισμό». Το επίμαχο σημείο της συνέντευξης από την «Ομάδα Αλήθειας»:
Η συζήτηση στη συνέχεια πήγε στις τελευταίες μεταγραφές των κ. Μωραΐτη και Τόλκα και στη σκληρή κριτική που είχαν ασκήσει, στο παρελθόν, στον ΣΥΡΙΖΑ. 
«Αν ψάχναμε να βρούμε για να κάνουμε συνεργασίες, ανθρώπους και στελέχη που συμφωνούσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια με μας, δεν θα επρόκειτο για συνεργασίες, θα ήταν εμείς με τους εαυτούς μας» σχολίασε ο βουλευτής κ. Μπαλάφας και καταλήγοντας υπογράμμισε: 
«Οι συνεργασίες γίνονται με δυνάμεις και συλλογικότητες με τις οποίες έχεις και διαφωνίες σε κάποια ζητήματα. Εμείς αυτή την τετραετία κάναμε μια επωφελή συνεννόηση με τους ΑΝΕΛ και τον κ.Καμμένο, ο οποίος ερχόταν από μια μεγάλη απόσταση πολιτική και αυτή η συνεργασία μας έβγαλε από τα μνημόνια».

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΑΝΗ ΜΕ ΤΗ ΛΙΑΝΗ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΝΕΟΣΤΑΛΙΝΙΚΩΝ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive