Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Και αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ (ΦΩΤΟ) μας δειχνει την αγαπη του λαου πρός το στυγνό Σταλινικό καθεστώς Τσίπρα

Σε μια αληθινη δημοκρατια οταν εισαι αναγκασμενος να βρισκεσαι πισω απο σωματοφυλακες τοτε δεν εισαι και τοσο αγαπητος … η και αυτο ειναι συνωμοσια ; .. Μιλουν και λενε οτι τους κατεβει στο κεφαλι για να σε πεισουν για την ανυπαρξια τους , μιλανε σαν να εχουν μαζι τους χιλιαδες που τους στηριζουν ....
και αυτο θα επρεπε να σε θυμωνει πολυ γιατι μπροστα στα μουτρα σου σε εξαπατουν ..προσπαθουν να κερδισουν την μαζα με την επιφανεια … με το ψεμα και την απατη. Η τεχνη της απατης στην πολιτικη ,..μεγαλο πραγμα να το καταλαβεις και να θυμωσεις που σε εχουν για τοσο μπροκολο…για ηλιθιο χρησιμο ηλιθιο….σταματα να τους ταιζεις …!
Σταματα να ταιζεις τους αχρηστους , τα θερμοκηπια , τους κληρονομους και τους μπουληδες …τα μαμοθρεφτα της Ελιτ …!
Σταματα να δινεις δυναμη στους αδυναμους χαρακτηρες , σταματα να νομιζεις οτι ειναι πιο πανω απο σενα αυτοι οι βουτηρομπεπεδες με το χασισι και το καροτο στον κολο …, σταματα να ταυτιζεσαι με τους φλουφληδες , τους φλωρους , τους ανικανους , τους ανεμπειρους της ζωης ..>!
Ελεος πια με την επιλογη σου Ελληνα …δεν μπορει να συνεχιστει αυτο το δραμα της φυλης σου ..δεν γινεται να βλεπεις ως πρωτους τους τελευταιους της ζωης , δεν γινεται να αποφασιζεις παντα να σε διοικουν οι πιο αδυναμοι … ελεος με αυτο σου το ελλατωμα . Μην ξανα δεχθεις να δωσεις αξια σε κληρονομο , μην δεχθεις να δωσεις σημασια ξανα σε «πριγκιπᨻ με μεταξωτο βρακακι ..εισαι σε πολεμο παναθεμα σε ΞΥΠΝΑ … πως ειναι δυνατον να επιλεγεις τους δειλους οταν εισαι σε πολεμο ;… Πως επιλεγεις τον κληρονομο …πες μου πως ;
Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive