Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Συναγερμός στα Σκόπια: Η πρεσβεία των ΗΠΑ προειδοποιεί για τρομοκρατικές επιθέσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για Συναγερμός στα Σκόπια: Η πρεσβεία των ΗΠΑ προειδοποιεί για τρομοκρατικές επιθέσεις
Τον κώδωνα του κινδύνου για τρομοκρατική επίθεση στη Βόρεια Μακεδονία κρούει η πρεσβεία των ΗΠΑ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της γειτονικής χώρας, η αστυνομία έκανε επιδρομές σε διάφορα σημεία την Παρασκευή, προκειμένου να αποτρέψει οργανωμένη επίθεση από υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους....
Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ξεκίνησε την αστυνομική επιχείρηση μετά την ανταλλαγή πληροφοριών με «χώρα εταίρο», δίχως να αποκαλύπτει ποια χώρα.  Κατά τη διάρκεια των επιδρομών κατάσχεσαν αντικείμενα και συσκευές που συνδέονται με μια πιθανή επίθεση. Ακολούθησε η ανακοίνωση της πρεσβείας των ΗΠΑ, με την οποία προειδοποίησε τους Αμερικανούς που ταξιδεύουν στη Βόρεια Μακεδονία για «υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων εμπνευσμένες από την εξτρεμιστική ιδεολογία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive