Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Η οργάνωση που θα «παρακολουθεί» τις συνθήκες της νέας πολυπολιτισμικής Ελλάδας – Μέλη της μίλησαν ΚΑΙ στην Βουλή – Που ξεκίνησε ΗΔΗ η δράση της (ΒΙΝΤΕΟ)


 Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους 
Η Ελλάδα αλλάζει... Με αφορμή όλα όσα φέρονται να συνέβησαν στην Μανωλάδα, η Οργάνωση Generation 2.0 for Rights, Equality & Diversity, παρεμβαίνει στο ελλαδικό Κράτος και απλώνει, όπως μεταδίδεται, δίκτυ προστασίας» στα δικαιώματα των «μεταναστών», που δουλεύουν σε γη.....
Όπως διαβάζουμε στο ypaithros.gr,  πριν από λίγες ημέρες, η εν λόγω οργάνωση ανακοίνωσε την δημιουργία του Manolada Watch, του παρατηρητηρίου για την παρακολούθηση των συνθηκών εργασίας και διαβίωσης των μεταναστών εργατών γης στην Μανωλάδα και αργότερα γιατί όχι και σε όλη την Ελλάδα.     Μεταξύ των προσδοκιών των μελών της οργάνωσης, είναι οι μηνιαίες αυτοψίες στην περιοχή, προκειμένου να καταγράφουν τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες δουλεύουν οι μετανάστες (παράνομοι και νόμιμοι;) στην περιοχή προς την κατεύθυνση, όπως σημειώνει η οργάνωση, της ισονομίας και της δικαιοσύνης για όλους.  Η Οργάνωση Generation 2.0 for Rights, Equality & Diversity, περιλαμβάνει νέους ανθρώπους, ντόπιους και μετανάστες (παράνομους και νόμιμους;), που αγωνίζονται για την ισονομία και τα ανθρώπινα δικαιώματα στην νέα, εν προκειμένω, πολυπολιτισμική κοινωνία που «αναδύεται« στην Ελλάδα.  Η επιρροή της αυξάνεται συνεχώς, καθώς συμμετέχει σε διαβουλεύσεις με την τοπική κοινωνία, τον δήμο και τους εργοδότες.  Έχει μιλήσει και στην Βουλή.  Απλά ακούστε:






2 σχόλια:

  1. η αρχη το τελους για την πατριδα μας,πλεον δημιουργουνται και επισημα ισχυροι παραγοντες μεταναστων-ελληνοποιημενων και μη- στο εσωτερικο της χωρας,πολυ συντομα θα επηρεαζουν τις πολιτικες εξελιξεις της πατριδας μας,τις κοινωνικες και οικονομικες τις επηρεαζον ηδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΣΤΕ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ....Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive