Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Περίεργο σκηνοθετημένο τροχαίο με «θύμα» μια κούκλα προβληματίζει την Καλαμάτα

Περίεργο σκηνοθετημένο τροχαίο με «θύμα» μια κούκλα προβληματίζει την Καλαμάτα
Άγνωστοι σκηνοθέτησαν ένα σκηνικό τροχαίου ατυχήματος στο μικρό τσιμεντένιο χώρο στάθμευσης απέναντι από το πάρκο του Αλμυρού και κοντά στο οδόστρωμα. Μια μηχανή είναι πεσμένη στο οδόστρωμα, εξαρτήματα της οποίας φαίνονται να έχουν αποκολληθεί από τη δήθεν πρόσκρουση, και μπροστά της ένα ανθρώπινο...
ομοίωμα. Όσοι σταμάτησαν, έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι το "θύμα", ήταν μια κούκλα με γάντια και κουκούλα full face.Ό πως έγινε γνωστό στη συνέχεια, το μηχανάκι ήταν παρατημένο εδώ και καιρό, 30 μέτρα από το σημείο που είχε στηθεί το σκηνικό. Μάλιστα, φέρει κανονικά πινακίδας κυκλοφορίας, αν και ξεβαμμένη, μεταδίδει το tharrosnews.gr.
Τη σχετική φωτογραφία δημοσίευσε στο facebook η ομάδα εθελοντών Μάνης "Γαία".
Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν πρόκειται για αρρωστημένη φάρσα ή που αποσκοπούσε όλο αυτό. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Τροχαία και σχηματίστηκε δικογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive