Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

Σκουρής: Ο Καμμένος έβαλε τα κλάματα στην συνεδρίαση των ΑΝΕΛ – Έκαναν bullying στον Κόκκαλη


Για την πολύκροτη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ γράφει ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουρής αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως έγινε bullying στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη, ενώ κάποια στιγμή ο Πάνος Καμμένος έβαλε τα κλάματα. Ειδικότερα όπως γράφει ο Βασίλης Σκουρής:...
«Στη συνεδρίαση έγινε bullying στον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη προκειμένου να φύγει από την κυβέρνηση αλλά ο βουλευτής με διάφορα επιχειρήματα (όπως π.χ ότι λείπει η Έλενα Κουντουρά και συνεπώς δεν μπορούν να ληφθούν αποφάσεις) δεν ενέδωσε στις πιέσεις. ΣΧΕΤΙΚΑ «Τα γυρίζουν» οι ΑΝΕΛ! «Αποκυήματα φαντασίας ότι ο Καμμένος ζήτησε να αποσυρθούν οι υπουργοί από την κυβέρνηση» Πρωταγωνιστές στην πίεση, Νίκος Μαυραγάνης και Κώστας Κατσίκης, ενώ η εντύπωση που επικράτησε στη συνεδρίαση είναι ότι έγινε προσπάθεια να παραμείνει στην γραμμή (;) Καμμένου ο Β.Κόκκαλης ώστε να μην μπορεί να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης ο Αλέξης Τσίπρας σε περίπτωση που τα σπάσει με τους ΑΝΕΛ. Στη συνεδρίαση, κάποια στιγμή ο Πάνος Καμμένος έβαλε τα κλάματα ενώ αποφεύχθηκε η πίεση στους Κώστα Ζουράρι και Θανάση Παπαχριστόπουλο οι οποίοι εξαρχής εχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους ότι δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ενώ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος ψηφίζει και τη συμφωνία των Πρεσπών. Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ αποφάσισαν να τηρήσουν πλήρη μυστικότητα για τα πεπραγμένα στη συνεδρίαση και να αποφύγουν τις δηλώσεις έως ότου ο Αλέξης Τσίπρας συναντηθεί με τον Πάνο Καμμένο και ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την πορεία της διακυβέρνησης».

1 σχόλιο:

  1. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ12 Ιανουαρίου 2019 - 9:02 π.μ.

    Πως είπατε; Η ΞΕΦΤΥΛΑ των ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ;;; Γιατί τους επαινείτε;;;

    Φωτιά και τσεκούρι (ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ)

    Βασίλης Αρμόνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive