Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Ο Ν. Νικολόπουλος προσχωρεί στους ΑΝΕΛ...


Με την προσχώρηση Νικολόπουλου -που δήλωσε ότι δεν ψηφίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών και δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση- διατηρείται το όριο των 5 βουλευτών....
Κινήσεις για να καλύψει τις διαφαινόμενες "απώλειες" που θα έχει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κάνει ο Πάνος Καμμένος.  
Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες βρίσκεται μεταξύ άλλων σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο προκειμένου να ενταχθεί και πάλι στους ΑΝΕΛ.
Σήμερα οι ΑΝΕΛ έχουν 7 βουλευτές: Πέραν του Π. Καμμένου, την Ελ. Κουντουρά, την Μ. Κόλλια, τον Β. Κόκκαλη, τον Θ. Παπαχριστόπουλο, τον Κ. Ζουράρι και τον Κ. Κατσίκη.
Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, για να είναι αναγνωρισμένη ως κόμμα μια Κοινοβουλευτική Ομάδα πρέπει να έχει τουλάχιστον 5 βουλευτές. 
Ήδη, Κουντουρά και Παπαχριστόπουλος είναι "υπ' ατμόν" ενώ αβεβαιότητα επικρατεί και για τον υφυπουργό Κόκκαλη. 
Με την προσχώρηση Νικολόπουλου -που δήλωσε ότι δεν ψηφίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών και δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση- διατηρείται το όριο των 5 βουλευτών. 
Κρούσεις προς την ίδια κατεύθυνση έχουν γίνει και στον βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης Γιώργο Λαζαρίδη που είχε ανεξαρτητοποιηθεί τον Ιούνιο διαφωνώντας με τη συμφωνία των Πρεσπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive