Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019

Τα «σπάει» ο Αρκάς -ως συνήθως- με το νέο εκπληκτικό σκίτσο του για τους βουλευτές των ΑΝΕΛ που στηρίζουν την κυβέρνηση (φώτο)

Μια συζήτηση που κάνει ο Ελληνικός λαός σε πηγαδάκια ή συζητήσεις οπουδήποτε και αν λαμβάνουν χώρα αυτές, επαναφέρει ο Αρκάς.  Ότι δηλαδή είναι πολλοί εκείνοι οι βουλευτές που το μόνο που έχουν ως στόχο είναι να... μείνουν όσο περισσότερο γίνεται στη Βουλή ώστε να λάβουν και έτσι περισσότερες φορές τη γενναία μηνιαία αποζημίωση τους.  Εδώ πολύ έξυπνα, όπως πάντα, ο Αρκάς αναφέρεται στους βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που επέλεξαν να στηρίξουν την κυβέρνηση και φαίνεται να λέει ένας σε ένα άλλον «…Εφτά χιλιάδες επί εννέα μήνες… ίσον εξήντα τρεις χιλιάδες». Τον ρωτά ο άλλος «Τι υπολογίζεις;» για να πάρει την κυνική και ίσως(;) αληθινή απάντηση «Αν οι αρχές μου, μου επιτρέπουν να στηρίξω την κυβέρνηση».  Πάνω από όλα το Εθνικό συμφέρον!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive