Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Σε εξέλιξη η ΚΟ των ΑΝΕΛ - Απούσα η Κουντουρά

anel-newko2
«Όπως βλέπετε είμαστε όλοι εδώ. Πάρτε φωτογραφίες για να μην παίζετε σενάρια» είπε ο Πάνος Καμμένος. Ξεκίνησε λίγο μετά τις 13:30 η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, πριν την έναρξη της οποίας ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την αναβολή της συνάντησής του με τον Αλέξη Τσίπρα.  Το παρών έχουν δώσει οι...
πέντε από τους έξι βουλευτές των ΑΝΕΛ (Κώστας Κατσίκης, Βασίλης Κόκκαλης, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, Κώστας Ζουράρης, Θανάσης Παπαχριστόπουλος) με μοναδική απούσα την Έλενα Κουντουρά.  Πριν να κλείσουν οι πόρτες ο Πάνος Καμμένος βρήκε την ευκαιρία να κάνει χιούμορ με την παρουσία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλη Κόκκαλη, ο οποίος είχε απουσιάσει από την προηγούμενη συνεδρίαση - που τελικά δεν πραγματοποιήθηκε - την Τετάρτη.  «Όπως βλέπετε είμαστε όλοι εδώ. Πάρτε φωτογραφίες για να μην παίζετε σενάρια» είπε ο Πάνος Καμμένος. Απευθυνόμενος, δε, στον κ. Κόκκαλη είπε «έλεγαν ότι ήσουν για καφέ και δεν ήρθες στην ΚΟ» με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να απαντά κάνοντας ένα ιδιότυπο χιούμορ «βλέπετε οι καρέκλες δίπλα μου είναι κενές για να υπάρχει απόσταση».  Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν την ανακοίνωση Καμμένου περί αναβολή της συνάντησης με τον Αλέξη Τσίπρα προηγήθηκε τηλεφώνημα του πρωθυπουργού προς τον υπ. Άμυνας προκειμένου το ραντεβού να μην πραγματοποιηθεί με το επιχείρημα ότι υπάρχει εμπλοκή στα Σκόπια.
anel-newko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive