Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Φωνή Λαού Οργή Θεού! Γράφει ο *Ηλίας Σταμπολιάδης

Αποτέλεσμα εικόνας για 20/1/2019 στο συλλαλητήριο
Την Κυριακή 20/1/2019 στο συλλαλητήριο ήμουν με τους δικούς μου στην διασταύρωση των οδών Φιλελλήνων και Μητροπόλεως. Περί την ώρα που έβαλε να ψιχαλίζει αρχίσαμε να ακούμε θορύβους από εκρήξεις και καπνούς δακρυγόνων να θολώνουν την ατμόσφαιρα στην πάνω πλατεία επί της οδού Αμαλίας και μετά επί της Σοφίας. Σε λίγο....
αρχίσαμε να μυρίζουμε τα αέρια και να ακούμε τον εκφωνητή να διαμαρτύρεται και να ζητά βοήθεια για ανθρώπους σε κίνδυνο.  Όσο πέρναγε ο χρόνος οι κρότοι και τα αέρια άρχισαν να πέφτουν και στην κάτω πλατεία μέχρι που λίγο πριν την λήξη  έπεσαν κοντά μας και μας ανάγκασαν να εγκαταλείψουμε  άρον-άρον  υπό τις βλαστήμιες μερικών αγανακτισμένων συμπολιτών μας για ¨της πουτάνας τον γιό¨. Ευτυχώς βρήκαμε καταφύγιο σε κοντινό φιλικό σπίτι και λίγο πριν σκοτεινιάσει πήραμε το ΜΕΤΡΟ για την επιστροφή.
Το ίδιο βράδυ ακούσαμε τον πρωθυπουργό να λέει ότι σέβεται τάχα το δικαίωμα μερικών συμπολιτών μας να διαμαρτύρονται αλλά δεν ανέχεται την συμπεριφορά ορισμένων ακροδεξιών,  εθνικιστών και πατριδοκάπηλων, όπως τους αποκάλεσε, που θέλουν να καταλύσουν την Δημοκρατία. Συγχρόνως όλα τα ΜΜΕ αντί να επικεντρωθούν στο κύριο θέμα του συλλαλητηρίου, το πλήθος των 600.000 ατόμων, που  η αστυνομία τους μετρούσε στο 1/10, αντί να αναφέρουν τις καταγγελίες των ομιλητών για την ζημιά που προκαλεί η συμφωνία των Πρεσπών, την ανατροπή των επιχειρημάτων της κυβέρνησης, τον προδοτικό τους ρόλο, την παραβίαση του Συντάγματος και της Δημοκρατίας, τις ευθύνες του Προέδρου της Δημοκρατίας και το αίτημα των πολιτών να μην υπογραφεί η συμφωνία ασχολούντο με τα επεισόδια που προκάλεσαν 30 κουκουλοφόροι .
 Όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα της δράσης τους, που ήταν η διάλυση του συλλαλητηρίου, δεν πρέπει να ήταν ακροδεξιοί  που τόλμησαν να τα βάλουν με ξυλάρια και μπογιές τύπου Ρουβίκωνα εναντίων πολλαπλασίων οπλισμένων ανδρών των ΜΑΤ, που θα μπορούσαν να τους συλλάβουν επί τόπου, αλλά μάλλον ήταν δοτοί. Ασχέτως όμως του τι ήταν αυτοί  που προκάλεσαν τα επεισόδια το θέμα είναι ότι η πλειοψηφία του λαού, που εκφράστηκε με το συλλαλητήριο και που οι δημοσκοπήσεις την ανεβάζουν στο 80%, είναι αντίθετη με την συμφωνία των Πρεσπών και με την παραχώρηση ονόματος που περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία. Εάν πράγματι ο Πρωθυπουργός , η Κυβέρνηση, οι πλανόδιοι, αποστάτες Βουλευτές , η αμφιλεγόμενη αντιπολίτευση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλουν να ομιλούν για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, θα πρέπει να υπακούσουν στο θέλημα του λαού και να προβούν σε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Έχουν ξεχάσει φαίνεται ότι είναι εντολοδόχοι του λαού και όχι δικτάτορες που του επιβάλουν την δική τους θέληση.
Το πιο ευτράπελο είναι η δήλωση του προέδρου της Βουλής που δήλωσε ότι οι 30 ταραξίες,  έστω και αν ήταν ακροδεξιοί, -που ΔΕΝ ήταν- ήθελαν τάχα να εισβάλουν στην Βουλή και να καταλύσουν την Δημοκρατία. Κύριε Πρόεδρε της Βουλής μην προσπαθείτε να προσβάλετε την νοημοσύνη μας, ο λαός δεν ηδονίζεται πλέον με το γλειφιτζούρι περί της δήθεν δημοκρατίας σας για δύο κυρίως λόγους. Πρώτον διότι όπως ήδη αναφέρθηκε 30 κουκουλοφόροι δεν θα μπορούσαν έτσι και αλλιώς να μπούνε στην Βουλή που εφυλάσσετο σαν αστακός από πολλαπλάσιους, οπλισμένους και εκπαιδευμένους άνδρες  και δεύτερον σαν πρόεδρος της Βουλής έχετε άμεση εμπειρία ότι αυτό το κοινοβούλιο αποτελείται από τυχοδιώχτες, αρχομανείς που με την πλειοψηφία ενός ή δύο ψήφων επιχειρούν να ξεπουλήσουν την Μακεδονία, την εθνική μας ιστορία και να θέσουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα της χώρας. Όχι ότι φοβόμαστε τους Σκοπιανούς, όπως μας λοιδόρησε ο κ. Ν. Κοτζιάς στην ομιλία του στην Βουλή, αλλά τους ¨Συμμάχους μας¨ που όπως ανέφερε ο Ευρωβουλευτής σας κ. Παπαδημούλης , είναι πολύ ικανοποιημένοι από αυτή την συμφωνία. Πώς να μην είναι ικανοποιημένοι αυτοί που καταλήστεψαν και αδυνάτησαν την Κωνσταντινούπολη το 1204 με αποτέλεσμα να πέσει στους Οθωμανούς το 1453 και σήμερα ακόμη καταληστεύουν και αδυνατίζουν  τους  Έλληνες. Μακάρι να μπορούσε κάποιος να καταλύσει  αυτό το ψευδομόρφωμα δημοκρατίας στο οποίο αναφέρεστε. Έχει ο Θεός.
Φωνή Λαού Οργή Θεού!

*Ηλίας Σταμπολιάδης
Δρ. Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός
Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης
Πολύτεκνος​

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive