Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ. Έτοιμο το σενάριο και το θεατράκι της Βουλής. Σόου χολιγουντιανών διαστάσεων ετοιμάζεται να δώσει ο Καμμένος στην επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων για τις Πρέσπες. Με ΜΙΑ ώρα η πρώτη παράσταση. ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ !!

Ο πρώην υπουργός Άμυνας αντικατέστησε με τον εαυτό του τον Κώστα Κατσίκη -αν και δεν συνηθίζεται για Αρχηγούς κομμάτων -κάνοντας σαφές ότι πάει στην Επιτροπή με μόνο στόχο για να κάνει φασαρία. Η συζήτηση στην επιτροπή ξεκινάει στις 6 το απόγευμα και αν και μέχρι σήμερα εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας της βουλής  όπου έρχεται η Συμφωνία, ήταν ο βουλευτής Κώστας Κατσίκης, που παραμένει πιστός στον κ. Καμμένο και ούτε έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης, ούτε θα ψηφίσει την Συμφωνία των Πρεσπών φυσικά, τη θέση του πήρε ο πρώην υπουργός Αμυνας....
Είχε προειδοποιήσει τον Πρωθυπουργό ότι πλέον οι σχέσεις τους εισέρχονται σε πολεμική φάση. Και παρότι η «επανάσταση» του Πάνου Καμμένου είναι προσχεδιασμένη ανάμεσα στους δύο πρώην κυβερνητικούς εταίρους, με στόχο την πολιτική επιβίωση του άλλοτε υπουργού Αμυνας, εντούτοις ζημιώνει τον Αλέξη Τσίπρα το διαρκές σφυροκόπημα Καμμένου. Πολεμική η ατμόσφαιρα στις σχέσεις Πάνου- Αλέξη. Νέα αφορμή δόθηκε από το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας διατηρεί στελέχη των ΑΝΕΛ που έχουν διαγραφεί από το κόμμα σε υπουργικά πόστα. Ο Πάνος Καμμένος ήταν σαφής. Αν δεν τους διώξει, είναι αιτία πολέμου: «Είναι Casus belli εάν ο πρωθυπουργός δεν απομακρύνει άμεσα τα στελέχη που προέρχονται από τους ΑΝΕΛ, όπως Κουίκ και Χρυσοβελώνη, που κατέχουν υπουργικές θέσεις, έστω κι αν δεν έχουν ανταλλάξει τις θέσεις τους, σημείωσε. «Η παραμονή στελεχών των ΑΝΕΛ σε οποιαδήποτε κυβερνητική θέση είναι πράξη εχθρική προς εμάς. Αν ο Τσίπρας δεν απομακρύνει τα στελέχη των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, η ΚΟ μας θα του μπλοκάρει όλα τα νομοσχέδια», δήλωσε ο κ. Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive