Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Αδερφή Κατσίφα στο συλλαλητήριο: Ο ΗΡΩΑΣ Κωνσταντίνος θυσιάστηκε για τη Μακεδονία [βίντεο]


«Πάσα γη τάφος» είπε η Ερμιόνη Κατσίφα και συνέχισε, απευθυνόμενη στο συγκεντρωμένο πλήθος από την εξέδρα των ομιλητών Ομιλίτρια στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ήταν και η αδερφή του ΗΡΩΑ Κωνσταντίνου Κατσίφα, Ερμιόνη.  

«Πάσα γη τάφος» είπε η Ερμιόνη Κατσίφα. Και συνέχισε, απευθυνόμενη στο συγκεντρωμένο πλήθος από την εξέδρα των ομιλητών:...
«Η παρουσία σας εδώ σήμερα είναι η απάντηση στους προδότες. Ο Κωνσταντίνος θυσιάστηκε για τη Μακεδονία, θυσιάστηκε για τη Βόρεια Ήπειρο» είπε ακόμη η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος δολοφονήθηκε από Αλβανούς αστυνομικούς στους Βουλιαράτες Αργυροκάστρου, στις 28 Οκτωβρίου του περασμένου έτους.
Στο μεταξύ, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφτασε στο Σύνταγμα η σημαία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης στο πλήθος που είχε ήδη κατακλύσει την πλατεία.
Η τεράστια σημαία, για την οποία ο ομογενής Κωνσταντίνο Κατσίφα, που στις 28/10/2018 δολοφονήθηκε από τους επίλεκτους της αλβανικής αστυνομίας στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου, πέρυσι είχε διαθέσει ένα μηνιάτικο μισθό του, προκειμένου να την ράψει, έφτασε στο Συλλαλητήριο και τοποθετήθηκε από τους συντρόφους του στην εξέδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive