Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ(Βίντεο)

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Είναι πραγματικά συγκλονιστική η ιστορία μιας μητέρας δυο παιδιών από το Βέλγιο, που δείχνει και την σκληρή πραγματικότητα της σημερινής Ευρώπης όπου επικρατεί το καθεστώς των σιδερόφρακτων που προστατεύουν τις νεοταξικές κυβερνήσεις. Η Βελγίδα αυτή μητέρα θέλησε να διαδηλώσει στην γαλλική πρωτεύουσα με τα Κίτρινα Γιλέκα για το καθεστώς λιτότητας που επιβάλλει η σημερινή ευρωπαϊκή ένωση με σκοπό να εξοντώσει τα λαϊκά στρώματα....

Δυστυχώς πάνω στο φόρτε των διαδηλώσεων οι σιδερόφρακτοι αστυνομικοί άρχισαν να πυροβολούν στους διαδηλωτές με πλαστικές σφαίρες.
Μια από αυτές τις σφαίρες την πέτυχε στον κρόταφο και παρά του ότι αυτές οι σφαίρες δεν σκοτώνουν(αν και αυτό είναι αμφισβητήσιμο και δεν έχουμε πληροφορίες για άλλα θύματα), το χτύπημα ήταν μοιραίο και η γυναίκα αυτή έμεινε στον τόπο.
Στο παρακάτω βίντεο ο σύζυγος της, μια τραγική φιγούρα προβάλλει όλο το μεγάλο δράμα αυτής της περίπτωσης.
Ένα δράμα που χαρακτηρίζει αυτήν την Ευρώπη του σήμερα.
Διαδηλωτές διαμαρτυρόμενοι για αυτόν τον θάνατο έσπασαν τις πόρτες των γραφείων του Μακρόν, ενός ηγέτη ανδρείκελο της Νέας Τάξης, προκαλώντας σοβαρές ζημιές.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του Macron έπρεπε να φύγει σήμερα από το πολυτελές γραφείο του στον Πύργο του Άιφελ. Η μαζική πόρτα αντικαταστάθηκε από τη χρήση βαρύ εξοπλισμού
⚠️2-fache Mutter wird in Paris mit einem Kopfschuss von der Polizei getötet⚠️ +++Der Ehemann wendet
http://s1.lprs1.fr/images/2019/01/05/521ccdec-1117-11e9-b620-08367895d58b_1.jpg
Spanische Grenzschutzbeamte finden Migranten in Matratzen versteckt
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive