Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019

Οι νέες ταυτότητες των αλβανών στα Σκόπια και η παγίδα για την Ελλάδα. Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης. ΦΩΤΟ

Δείτε τις νέες ταυτότητες των αλβανών στα Σκόπια και οι διαπιστώσεις είναι αρκετά σοβαρές και επικίνδυνες γι αυτό που μας ετοιμάζουν πολύ γρήγορα. Και μας το ετοιμάζουν γρήγορα διότι εφαρμόζοντας το «δόγμα των αλλεπαλλήλων σοκ», παραλύουν τις μάζες, αυτές αδυνατούν ν’ αντιδράσουν και οδεύουν κενές ιδανικών αταράχως προς τον γκρεμό...

Η «Βορειομακεδονική» Κυβέρνηση έδωσε στην δημοσιότητα το υπόδειγμα των νέων ταυτοτήτων για τους αλβανούς. Υπόψη ότι η «Βορειομακεδονική» κυβέρνηση είναι ρατσιστική, αν και ο Σόρος έχει γραφείο στα Σκόπια, διότι δεν επιτρέπει οικονομικούς μετανάστες να εγκατασταθούν στο κρατίδιο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ούτε ένας μουσουλμάνος μετανάστης στα Σκόπια. Έτσι η χώρα αποτελεί θλιβερό παράδειγμα εναντίωσης στην πολυπολιτισμικότητα, και είναι ντροπή για την Ευρώπη και το ευρωπαϊκό όραμα.
Επίσης, ας αναφέρω ακόμη μια πληροφορία, η Ευρωπαϊκή Ένωση που τόσο πολύ πασχίζει για το καλό μας, και ειδικά για την οικονομική ανάπτυξη και ευημερία των Ελλήνων, στα Σκόπια έχει δώσει το δικαίωμα να τυπώνουν χρήμα με το κιλό, και ώ! του θαύματος, η ισοτιμία ευρώ – δηναρίου παραμένει σταθερή για χρόνια. Αυτό αντιβαίνει στους κανόνες της οικονομίας, που σημαίνει ότι η Ε.Ε. ή δεν ξέρει τι της γίνεται ή συμπεριφέρεται «ρατσιστικά».
Πάμε στο θέμα μας πάλι. Ο φίλος του Τσίπρα, Ζάεφ, έδωσε το υπόδειγμα των ταυτοτήτων που προορίζονται για τους αλβανούς στην δημοσιότητα, αμέσως μετά την τελευταία ψηφοφορία στην Σκοπιανή Βουλή για να καθησυχάσει τους αλβανούς. Διότι υπάρχουν ακροδεξιοί αλβανοί στα Σκόπια που αντιδρούν στην συμφωνία των Πρεσπών. Οι αλβανοί δεν θ’ αντιδράσουν όμως διότι έχουν πάρει ανταλλάγματα εις βάρος της Ελλάδος. Αλλά ο φόβος στα Σκόπια υπάρχει. Εν τω μεταξύ, φαντάζει ως ιστορικό παράδοξο, δύο ξένοι λαοί να τσακώνονται σε ελληνικά εδάφη. Είναι αυτό που λέει ο λαός, «δυό γάιδαροι μαλώνουνε σε ξένον αχυρώνα».
Οι νέες σκοπιανές ταυτότητες για τους αλβανούς είναι απόλυτα εναρμονισμένες με τα διεθνή πρότυπα. Που σημαίνει ότι θα μπορούν να ταξιδέψουν μόνο με την ταυτότητά τους, στην Ευρώπη. Αυτό θα αρχίσει να εφαρμόζεται μάλλον από του χρόνου. Αν προλάβουν. Όλα είναι προσχεδιασμένα στην εντέλεια! Οι πληροφορίες στο έγγραφο είναι γραμμένες σε τρεις γλώσσες. Σλαβομακεδονικά, σύμφωνα με την Google, αλβανικά και αγγλικά. Είναι τυπωμένος με ευδιάκριτα γράμματα ο τριγράμματος κωδικός της χώρας “MKD” που προκύπτει όπως καταλαβαίνετε, από το «Μακεδονία». Το «Βόρεια» δεν υπάρχει.
Ο διεθνής κωδικός “MKD” είχε δοθεί στην χώρα επισήμως, αμέσως με το που δόθηκε το προσωρινό όνομα “FYROM” στα Σκόπια. Και το «Βόρεια Μακεδονία» προσωρινό είναι, διότι έχουν σκοπό ν’ ακρωτηριάσουν την Ελλάδα με το να ενώσουν τις δύο «Μακεδονίες», την «Βόρεια» με την «Νότια», και να υπάρχει μόνο μία χώρα με το όνομα «Μακεδονία». Αν προλάβουν.
Στις ταυτότητες υπάρχουν δύο στοιχεία με τα οποία φαίνεται ολοκάθαρα η αξία της συμφωνίας των Πρεσπών για τους Βαλκάνιους, αλλά και το τι έχουν εκχωρήσει οι κυβερνώντες μας. Παράλληλα, αχνοφαίνεται και η παγίδα που έχουν στήσει για την Ελλάδα.
Πρώτα – πρώτα αναγράφεται η ιθαγένεια ως «Μακεδονική», που σημαίνει ότι όλοι όσοι πάρουν ταυτότητες, όχι μόνο οι αλβανοί, από τα Σκόπια θα χαρακτηρίζονται σαν «Μακεδόνες». Το δεύτερο σοβαρό στοιχείο που αναγράφεται, είναι η «Εθνικότητα». Για τους αλβανούς θα γράφει «Αλβανική». Για τους Τούρκους, «Τουρκική» και αργότερα, για τους Έλληνες, «Ελληνική».
Γιατί στα σχέδιά τους είναι, όταν θα ενώσουν για το καλό των λαών, τις δύο «Μακεδονίες», να ζητήσουν από τους Έλληνες Μακεδόνες να πάρουν «μακεδονική» ταυτότητα και να δηλώσουν την εθνικότητά τους. Θα χάσουν δηλαδή οπωσδήποτε την Ελληνική ιθαγένεια. Σας φαίνεται αστείο αυτό; Και όμως έχει ξαναγίνει! Ας δούμε εν περιλήψει το πότε και πως έγινε κάτι ανάλογο παλαιότερα για να παραδειγματισθούμε.
Το 1879 υπεγράφη ο Οργανωτικός Νόμος για την Ανατολική Ρωμυλία σύμφωνα με τον οποίο η Ανατολική Ρωμυλία θα ήταν αυτοδιοικούμενη περιοχή, αλλά θα ανήκε στο τουρκικό κράτος. Βούλγαροι και Έλληνες ήταν κυρίως οι κάτοικοί της. Πρώτος διοικητής ήταν κάποιος Βογορίδης. Ελληνικό όνομα, βουλγάρικη καταγωγή, μισελληνική διαγωγή, προδοτικές ενέργειες. (Μήπως βλέπετε ότι επαναλαμβάνεται η Ιστορία;) Με το που έγινε αυτό, άρχισαν ν’ αποθρασύνονται οι Βούλγαροι, και έγιναν ολοφάνερες οι προθέσεις τους που ήταν η ίδρυση της Μεγάλης Βουλγαρίας, όπως τώρα αντίστοιχα λένε «Μεγάλης Μακεδονίας».
Λίγο αργότερα, στην απογραφή της 1ης Ιανουαρίου 1885 πολλοί Έλληνες αναγκάστηκαν, είτε λόγω πιέσεων, είτε επειδή πίστευαν ότι έτσι θα έσωναν τις περιουσίες τους, είτε διότι πίστεψαν στην πολυπολιτισμικότητα, να απογραφούν ως Βούλγαροι. Οι καημένοι. Όταν όμως κατά την πρώτη γιορτή του Αγίου Γεωργίου έβγαλαν τις ελληνικές σημαίες, άρχισαν τα επεισόδια με τους Βουλγάρους. Οι Βούλγαροι έλεγαν ότι, αφού δηλώσατε «Βούλγαροι» γιατί σηκώνετε ελληνικές σημαίες; Τα επεισόδια εντείνονταν όλο και περισσότερο και έτσι σιγά-σιγά έδιωξαν τους Έλληνες και χάθηκε η Ανατολική Ρωμυλία. Χάθηκε μακροχρόνια, αλλά πρόσκαιρα.
Όλα αυτά, τα συμβάντα με τα οποία χάθηκε η Ανατολική Ρωμυλία, ήταν απορροή της συμφωνίας του Συνεδρίου του Βερολίνου του 1878 και της αδιαφορίας των Αθηνών. Μία από τα ίδια δηλαδή. Αλλά, νάτοι πάλι οι Γερμανοί πίσω από ακρωτηριασμό της Ελλάδος. Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι οι Έλληνες ότι ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΛΗΝΟΚΤΟΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΘΡΑΚΗ Ή ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ.
Το οδυνηρό είναι, συγκρίνοντας τις δύο καταστάσεις, ότι οι τότε Έλληνες στην Βόρεια Θράκη, που εμπιστεύθηκαν τους Βουλγάρους και τους Τούρκους, ήταν καλύτεροι από τους σημερινούς. Οι τότε, εμπιστεύθηκαν ξένους και παραπλανήθηκαν. Οι σημερινοί Έλληνες παραπλανήθηκαν επειδή εμπιστεύθηκαν ελληνόφωνους, άθεους και κομμουνιστές.
Τα στοιχεία που μας παρέχουν οι ταυτότητες των αλβανών στα Σκόπια, πρέπει να μας κάνουν να ανησυχούμε ακόμη περισσότερο και να καταλάβουμε ότι η αντίδρασή μας θα έχει αποτέλεσμα όταν είμαστε όλοι ενωμένοι και η αντίδρασή μας πρέπει να γίνει τώρα. Δεν υπάρχει αύριο. Όσο γρηγορότερα, τόσο καλύτερα.
Για άλλη μία φορά, εμείς οι Έλληνες, είμαστε μόνοι μας. Εμείς κι ο Θεός. Αυτό, αναγκάζει τον Θεό, λόγω της εις βάρος μας αδικίας ,να «μεροληπτεί» υπέρ μας. Μόνο εμείς απομείναμε, που συνεχίζουμε την υλοποίηση του σχεδίου του Θεού στον πλανήτη Γη. Υπάρχει μεγαλύτερη τιμή; Ας την αποδεχθούμε με πίστη και θάρρος.
Χρήστος Μαντζιάρης

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive