Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Η "ΑΡΙΣΤΕΡΗ" Επιλεκτική ευαισθησία. Σφοδρή επίθεση της Ό.Γεροβασίλη στους... υφισταμένους της αστυνομικούς για τα επεισόδια: «Νοσταλγείτε σκοτεινές εποχές»

Πρωτοφανή επίθεση εξαπέλυσε η Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ, Ολγα Γεροβασίλη, στους υφισταμένους της αστυνομικούς για τα επεισόδια λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "οι αντιδημοκρατικές πρακτικές όσων επιμένουν να μη λαμβάνουν το μήνυμα των καιρών και νοσταλγούν άλλες, σκοτεινές, εποχές, δεν είναι ανεκτές".  Είναι η πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση που Υπουργός, είτε Δημόσιας Τάξης είτε Προστασίας του Πολίτη, εξαπολύει στους υφισταμένους του τέτοια επίθεση επιχειρώντας να αποσείσει τις πολιτικές του ευθύνες.  Βέβαια, όταν εδάρησαν ανηλεώς γέροντες και μικρά παιδιά στις Πρέσπες ή στη ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, προφανώς θεωρήθηκε "φυσιολογικό" από την Υπουργό.
  Πιο αναλυτικά...
σφοδρή επίθεση κατά αξιωματικών των ΜΑΤ εξαπέλυσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, σχολιάζοντας τα σημερινά επεισόδια κατά την πορεία των εκπαιδευτικών, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή και του μέλους της ΔΟΕ και στελέχους του ΠΑΜΕ, Θοδώρας Δριμάλα.   Η κυρία Γεροβασίλη καταδίκασε ως «απαράδεκτες και πολιτικά επικίνδυνες τις σημερινές ενέργειες κάποιων ανδρών των ΜΑΤ, οι οποίοι χτύπησαν στα τυφλά συγκεντρωμένους διαδηλωτές».   Μάλιστα, η κυρία Γεροβασίλη τόνισε ότι «αυτού του είδους οι αντιδημοκρατικές πρακτικές όσων επιμένουν να μη λαμβάνουν το μήνυμα των καιρών και νοσταλγούν άλλες, σκοτεινές, εποχές, δεν είναι ανεκτές.   Ο κ. Δελής και η κυρία Δριμάλα μεταφέρθηκαν, μετά τον τραυματισμό τους στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».  Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βουλευτής θα παραμείνει στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη έγκαυμα στο χέρι και αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Η εκπαιδευτικός υποβλήθηκε σε αξονική εγκεφάλου και στις απαραίτητες εξετάσεις, που έδειξαν ότι είναι καλά και ως εκ τούτου, μπορεί να φύγει από το νοσοκομείο.   Η ανακοίνωση της Όλγας Γεροβασίλη αναφέρει:   «Θεωρώ απαράδεκτες και πολιτικά επικίνδυνες τις σημερινές ενέργειες κάποιων ανδρών των ΜΑΤ οι οποίοι χτύπησαν στα τυφλά συγκεντρωμένους διαδηλωτές με δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου -λάμψης, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής και η Θοδώρα Δριμάλα, μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ και στέλεχος του ΠΑΜΕ.  Αυτού του είδους οι αντιδημοκρατικές πρακτικές όσων επιμένουν να μη λαμβάνουν το μήνυμα των καιρών και νοσταλγούν άλλες, σκοτεινές, εποχές, δεν είναι ανεκτές».  Διατάχθηκε ΕΔΕ  Επιπλέον, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώθηκε ότι για τους τραυματισμούς που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια σημερινής πορείας στο κέντρο της Αθήνας, διατάχθηκε η διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.  Το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας επισημαίνει επίσης ότι, «επίμεμπτες συμπεριφορές αστυνομικών που πλήττουν κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών, δεν είναι σε καμία περίπτωση ανεκτές από την Ηγεσία του Σώματος και με το πνεύμα αυτό θα εξεταστούν στο πλαίσιο της έρευνας που διατάχθηκε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive