Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

ΤΩΡΑ. Νέα εξέλιξη: Στην ανακρίτρια Μπόζνιου ο Νίκος Μανιαδάκης. Δεν θα κοιμηθεί ο Πολάκης αν δεν τον προφυλακίσουν, όπως "διέταξε"

Αποτέλεσμα εικόνας για Νίκος Μανιαδάκης
Εξελίξεις στην υπόθεση Novartis καθώς αυτή την ώρα βρίσκεται στο γραφείο της ανακρίτριας Μαρίνας Μπόζνιου ο καθηγητής και κατηγορούμενος για παθητική δωροδοκία, Νίκος Μανιαδάκης και αναμένεται η απόφαση για την προφυλάκιση του ή μη....
Σημειώνεται ότι ο Νίκος Μανιαδάκης υπήρξε προστατευόμενος μάρτυρας στην υπόθεση Novartis, ωστόσο πλέον κατηγορείται για παθητική δωροδοκία. Όπως ανέφερε ο ίδιος, του ασκήθηκαν πιέσεις από τους εισαγγελείς διαφθοράς για να κατονομάσει τους Αντώνη Σαμαρά, Άδωνι Γεωργιάδη και Γιάννη Στουρνάρα ότι χρηματίστηκαν από την Novartis. Άκαρπη η έρευνα των Αρχών που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο σπίτι του καθηγητή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες βρήκαν ένα άδειο σπίτι δίχως οικοσυσκευές. Σκοπός των εισαγγελέων ήταν να αναζητήσουν στοιχεία, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι ήταν άδειο. Οι αρμόδιοι επισημαίνουν ότι το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει ότι ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας και νυν κατηγορούμενος για την υπόθεση Novartis, ετοιμαζόταν να διαφύγει στο εξωτερικό με την οικογένεια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive