Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Ένα αγχος τόχατε πάντως ε; Άντε μαθετέ το. Πότε θα γίνει η συνάντηση Τσίπρα- Καμμένου

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ  ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά το ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο, στη διάρκεια του οποίου οι δύο κυβερνητικοί εταίροι αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τόσο τις μεταξύ τους σχέσεις όσο και το τοπίο αναφορικά με το μέλλον του κυβερνητικού συνασπισμού....
  Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την διευθύντρια ειδήσεων και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του τηλεοπτικού σταθμού Star, Μάρα Ζαχαρέα, ζητώντας της να μεταφερθεί για την Παρασκευή -αντί για αύριο, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί- η εμφάνισή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι θα προηγηθεί, την ίδια ημέρα, η συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, και γι” αυτό και η συνέντευξή του θα πρέπει να δοθεί την ίδια ημέρα, μετά τη συνάντηση αυτή.  Καθώς φαίνεται, οι δύο εταίροι επιθυμούν να δώσουν στην Άνγκελα Μέρκελ, που επισκέπτεται την Πέμπτη και την Παρασκευή την Αθήνα, μια εικόνα… ενότητας του κυβερνητικού συνασπισμού, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις κυβερνητικές προστριβές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive