Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.Α. κ.Βερβεσός: Καταγράφουν διαδηλωτές του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία στο Σύνταγμα. ΕΓΓΡΑΦΟ

«Είναι παραβίαση των συνταγματική δικαιωμάτων των πολιτών που σε περίπτωση ελέγχου, μπορούν να ζητήσουν αστική αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο» τόνισε ο πρόεδρος του ΔΣΑ. Όσον αφορά τις συλλήψεις για την αφισοκολλήση, διευκρίνισε ότι «έγινε επιλεκτική εφαρμογή του νόμου από την ΕΛΑΣ, ώστε να δοθεί μήνυμα σε όσους είναι αντίθετοι με την συμφωνία των Πρεσπών»....
  Σημειώνεται ότι ο Κωνσταντίνος Σ. Μανιαδάκης (25 Ιουλίου 1893 – 28 Φεβρουαρίου 1972) ήταν Έλληνας στρατιωτικός (αντισυνταγματάρχης του Μηχανικού), με κορυφαίο ρόλο στο δικτατορικό καθεστώς της 4ης Αυγούστου του Ιωάννη Μεταξά. Δημιούργησε το Υφυπουργείο Δημοσίας Ασφαλείας, που εξελίχθηκε στα μεταπολεμικά χρόνια στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ενώ οι βάναυσες μέθοδοί του άφησαν εποχή.  Το έγγραφο της ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιογράφος ο Γιώργος Αδαλής    
«Είναι παραβίαση των συνταγματική δικαιωμάτων των πολιτών που σε περίπτωση ελέγχου, μπορούν να ζητήσουν αστική αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο» τόνισε ο πρόεδρος του ΔΣΑ. Όσον αφορά τις συλλήψεις για την αφισοκολλήση, διευκρίνισε ότι «έγινε επιλεκτική εφαρμογή του νόμου από την ΕΛΑΣ, ώστε να δοθεί μήνυμα σε όσους είναι αντίθετοι με την συμφωνία των Πρεσπών».
Σημειώνεται ότι ο Κωνσταντίνος Σ. Μανιαδάκης (25 Ιουλίου 1893 – 28 Φεβρουαρίου 1972) ήταν Έλληνας στρατιωτικός (αντισυνταγματάρχης του Μηχανικού), με κορυφαίο ρόλο στο δικτατορικό καθεστώς της 4ης Αυγούστου του Ιωάννη Μεταξά. Δημιούργησε το Υφυπουργείο Δημοσίας Ασφαλείας, που εξελίχθηκε στα μεταπολεμικά χρόνια στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ενώ οι βάναυσες μέθοδοί του άφησαν εποχή.
Το έγγραφο της ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιογράφος ο Γιώργος Αδαλής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive