Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Με χέρια και με πόδια ο Παυλόπουλος υπέγραψε το ΠΑΡΑΝΟΜΟ διάταγμα εκχώρησης της Βόρειας Ελλάδας. ΦΩΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Προκόπης Παυλόπουλος
Υπενθυμίζουμε ότι υπέγραψε ο Π.Παυλόπουλος ενώ ο πρόεδρος των Σκοπίων ΔΕΝ έχει υπογράψει!  Χωρίς ΝΤΡΟΠΗ και χωρίς καμία καθυστέρηση υπέγραψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, το διάταγμα εκχώρησης της βόρειας Ελλάδος με αποτέλεσμα να δημοσιευθεί άμεσα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως....

image.png
Η Συμφωνία αποτελεί πλέον νόμο του κράτους, καθώς αμέσως μετά την κύρωσή της από τη Βουλή, υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και στη συνέχεια πήρε ΦΕΚ. Χωρίς καμία καθυστέρηση υπέγραψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, το διάταγμα εκχώρησης της βόρειας Ελλάδος με αποτέλεσμα να δημοσιευθεί άμεσα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.  Υπενθυμίζουμε ότι υπέγραψε ο Π.Παυλόπουλος ενώ ο πρόεδρος των Σκοπίων ΔΕΝ έχει υπογράψει!  
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΕΚ  με υπογραφή Π.Παυλόπουλου
Η Συμφωνία αποτελεί πλέον νόμο του κράτους, καθώς αμέσως μετά την κύρωσή της από τη Βουλή, υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και στη συνέχεια πήρε ΦΕΚ.
Τι λεει το αρθρο 28 του Συντάγματος για ενα Εθνικο θεμα συμφωνίας με άλλα κρατη για την ψήφιση νομου που κυρώνει αυτή τη συμφωνια χρειάζονται 180 ψήφοι δηλαδή τα τρια πέμπτα του συνόλου των βουλευτων.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΉ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive