Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Άναψαν πρωτοχρονιάτικη φωτιά στην παραλία και παρολίγο να κάψουν την πόλη (Βίντεο)

Πυροσβέστης μπροστά στο πύρινο μέτωπο
Οι πυροσβέστες έδωσαν μάχη με τις φλόγες για μια ολόκληρη νύχτα ώστε να καταφέρουν να εξουδετερώσουν την τεράστια πυρκαγιά, που προκλήθηκε από μια εορταστική φωτιά στην παραλία. Οι πυροσβέστες...
στο παραθαλάσσιο θέρετρο του Σεβένιγκεν, μιας παράκτιας περιοχή της Χάγης της Ολλανδίας, αντιμετώπισαν απροσδόκητα μια τεράστια απειλή κατά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα νεαρών άναψε μια φωτιά στην παραλία για να γιορτάσει τον ερχομό του νέου έτους.
Ωστόσο η φωτιά, επηρεασμένη από δυνατούς ανέμους δημιούργησε πολυάριθμες εστίες «πυρκαγιάς» σε όλη την πόλη.
Οι σπίθες που μεταφέρθηκαν από μίνι ανεμοστρόβιλους έφτασαν στις στέγες των σπιτιών της πόλης. Ευτυχώς, δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.
Όλες οι πυρκαγιές τελικά σβήστηκαν μέχρι τις 5 το πρωί, αλλά η τοπική αστυνομία αναγκάστηκε να επέμβει για να κατευνάσει τα πλήθη, ώστε οι πυροσβέστες να μπορέσουν να επιτελέσουν το έργο τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το άναμμα φωτιάς στην παραλία είναι ανάμεσα στα τοπικά έθιμα της περιοχής για τον εορτασμό του νέου έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive