Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Ψήφος εμπιστοσύνης – ΖΩΝΤΑΝΑ Λεπτό προς λεπτό η συζήτηση και η ψηφοφορία στη Βουλή

Αποτέλεσμα εικόνας για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση
Κορυφώνεται με την ψηφοφορία τα μεσάνυχτα η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Σύγκρουση χωρίς έλεος αναμένεται ανάμεσα σε Τσίπρα και Μητσοτάκη. Λεβέντης σε Καμμένο: Αν ήθελες να εμποδίσεις τον Τσίπρα έπρεπε να άρεις την εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση. Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο liveblog της βουλής...

Μια από τις κορυφαίες κοινοβουλευτικές λειτουργίες, αυτή της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ολοκληρώνεται απόψε με την ψηφοφορία στην Βουλή. Τόσο ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και οι αρχηγοί των μικρότερων κομμάτων αναμένεται να συγκρουστούν χωρίς έλεος. Η κυβέρνηση εμφανίζεται βέβαιη ότι έχει εξασφαλίσει τον αριθμό των 151 βουλευτών που χρειάζεται για να πάρει την ψήφο εμπιστοσύνης, όμως τελικά το βλέμμα όλων είναι στραμμένο αλλού.
Είναι στην Συμφωνία των Πρεσπών και αν θα καταφέρει τελικά να φτάσει στην ολομέλεια της Βουλής. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η συμφωνία δεν μπορεί να περάσει από την Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, αφού η κυβέρνηση δεν διαθέτει την απαραίτητη πλειοψηφία. Και επίσης, σήμερα έγινε γνωστό ότι τον Σπύρο Δανέλλη αντικατέστησε στην εν λόγω επιτροπή ο Γρηγόρης Ψαριανός.
Και σήμερα οι τόνοι είναι υψηλοί στην Βουλή με βουλευτές και υπουργούς να διασταυρώνουν τα ξίφη τους ζεσταίνοντας έτσι το κλίμα για τους αρχηγούς. Δείτε εδώ όλα όσα προηγήθηκαν σήμερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive