Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΕΛ: Άσχημο το κλίμα - Νεύρα πριν τη συνεδρίαση της ΚΟ

ΑΝΕΛ: Άσχημο το κλίμα - Νεύρα πριν τη συνεδρίαση της ΚΟ
Το κλίμα στις τάξεις των ΑΝΕΛ είναι ιδιαιτέρως άσχημο κι αυτό απεδείχθη κι από ένα σημερινό περιστατικό, λίγο πριν τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.  Την ώρα που προσερχόταν στην αίθουσα της συνεδρίασης της ΚΟ των ΑΝΕΛ ο Βασίλης Κόκκαλης, στην πόρτα στεκόταν ο Ντίμης Αργυρόπουλος...
παλαιός φωτογράφος, πολιτευτής των ΑΝΕΛ και άνθρωπος του Πάνου Καμμένου. Στην είσοδο της αίθουσας βρίσκονταν και πολλοί δημοσιογράφοι.   «Ελα Βασίλη, μπες μέσα τώρα», είπε ο κ. Αργυρόπουλος στον κ. Κόκκαλη, με τον τελευταίο να ενοχλείται και να λέει στον Ντίμη Αργυρόπουλο:  «Γιατί, τροχονόμος είσαι;» για να λάβει την εξής απάντηση από τον φωτογράφο:  «Ναι είμαι, μπες μέσα τώρα».   Πάντως, οι δημοσιογράφοι πρόλαβαν και ρώτησαν τον κ. Κόκκαλη τι γίνεται.  «Χαλαρά όλα παιδιά», ήταν η απάντηση που έλαβαν από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, ο οποίος εικάζεται ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και έχει ανοίξει δίαυλο με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, στην προγραμματισμένη για χθες συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ (ανεβλήθη), ο Βασίλης Κόκκαλης δεν παρέστη, λέγοντας ότι χάλασε το αυτοκίνητό του, ενώ βρισκόταν στο Κολωνάκι και έπινε καφέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive