Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

ΤΙ "παίζει" εδω πέρα; 8 μέχρι στιγμής τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ που παρέλαβαν φακέλους με σκόνη


8 μέχρι στιγμής τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ που παρέλαβαν φακέλους με σκόνη. Μυτιλήνη (Αιγαίου). Πολυτεχνείου Κρήτης. ΕΜΠ Αθήνα.  Βόλου. Κέρκυρας. Αργοστολίου. Άρτας. ΣΕΛΕΤΕ...

Συναγερμός έχει σημάνει εκ νέου στις Αρχές, λίγες ώρες μετά το περιστατικό στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, όπου εστάλη φάκελος με ύποπτη σκόνη.
Σε Κρήτη, Βόλο, Κέρκυρα και το Πολυτεχνείο εστάλησαν την Τετάρτη ακόμη τρεις φάκελοι με ύποπτη σκόνη, μετά το περιστατικό που καταγράφηκε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Μυτιλήνη.
Ενημερώθηκαν οι Αρχές για την ύπαρξη φακέλου με παραλήπτη και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στον Βόλο. Το γεγονός φέρεται να επιβεβαίωσε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ζήσης Μαμούρης, ενώ επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Ύποπτο φάκελο που εστάλη από την Ινδία παρέλαβε το απόγευμα της Τετάρτης μέσω των ΕΛΤΑ το Πολυτεχνείο Κρήτης. Σύμφωνα με τον αντιπρύτανη του Πολυτεχνείου Μιχάλη Λαγουδάκη, ο φάκελος περιείχε φυλλάδιο στην αραβική γλώσσα και παραδόθηκε από υπάλληλο του Ιδρύματος, ο οποίος νωρίτερα τον είχε παραλάβει με την αλληλογραφία των ΕΛΤΑ στη Γραμματεία της πρυτανείας.
Ο φάκελος που παρέλαβε το Πολυτεχνείο ήταν σκισμένος σε ορισμένα σημεία, έφερε πλέγμα ενίσχυσης και ήταν άσπρου και πράσινου χρώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive