Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Ρόδος: Ξυλοκόπησαν τον 23χρονο γύφτο που κατηγορείται για τον βιασμό 19χρονης με ειδικές ανάγκες


Δύσκολη νύχτα φαίνεται να πέρασε ο 23χρονος γύφτος που προφυλακίστηκε τη Δευτέρα, κατηγορούμενος για τον βιασμό 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες στη Ρόδο, μαζί με τον 20χρονο Αλβανό, που βρίσκεται στη φυλακή κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη....
  Ο 23χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέως Υπηρεσίας.  Τη νύχτα της Δευτέρας ο 23χρονος υπέστη πράγματι ξυλοδαρμό αλλά από συγκρατούμενούς του στα κρατητήρια του ΑΤ Ρόδου και μάλιστα ότι κινήθηκε άμεσα η διαδικασία προστασίας του και μεταφέρθηκε σε ξεχωριστό σημείο όπου φυλάσσεται.  Ο 23χρονος είχε ομολογήσει προανακριτικά τον βιασμό που έγινε την 1η Δεκεμβρίου 2018, όμως στην ανακρίτρια άλλαξε στάση και ισχυρίστηκε ότι ομολόγησε υπό το κράτος αστυνομικής βίας. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Δημοκρατική», για τον ισχυρισμό του διενεργεί έρευνα η ανακρίτρια.  Ο 23χρονος αρνήθηκε ειδικότερα τις κατηγορίες που του αποδίδονται ως απολύτως αβάσιμες, ανυπόστατες και στηριζόμενες μόνον σε μεθοδευμένες κινήσεις.  «Φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσουν» Τα όσα καταγγέλλει η κοπέλα που αντιμετωπίζει αναπηρία κατά 67% προκαλούν φρίκη.  «Καθόμασταν στον Ευαγγελισμό όταν ο Α… (19χρονος) μαζί με τον Γ… (23χρονος) μου πρότειναν να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο για να ακούσουμε μουσική. Όταν φτάσαμε στο «Ενυδρείο» ο Α… (19χρονος) με χτύπησε και με υποχρέωσε σε στοματικό σεξ. Εγώ φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσουν. Τότε με απειλές και χτυπήματα με πήραν και με κατέβασαν στην παραλία, δίπλα στις δημόσιες τουαλέτες. Εκεί με χτυπούσαν και οι δύο, προκειμένου να συνευρεθώ μαζί τους», φέρεται να είπε η 19χρονη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive