Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Δολοφονία Τοπαλούδη: «Καίνε» τον 19χρονο τρεις καταγγελίες για βιασμό- Ανοίγουν τα στόματα στη Ρόδο


Αποτέλεσμα εικόνας για Ελένη Τοπαλούδη

Έχει περάσει ήδη ένας μήνας από την ημέρα που η 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη βρέθηκε νεκρή σε βράχια στη Ρόδο, όπου είχε μεταβεί για τις σπουδές της και αρχίζουν σιγά – σιγά να ανοίγουν τα στόματα για τη δράση του 19χρονου και του 21χρονου που κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία της....
Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας καίνε τον 19χρονο κατηγορούμενο. Συγκεκριμένα, μία 18χρονη, είπε στους λιμενικούς της Ρόδου ότι ο 19χρονος που ομολόγησε τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, τη βίασε μαζί με ακόμα έναν άνδρα, ενώ καταγγελίες υπάρχουν από μία 17χρονη και ακόμη μία 18χρονη, οι οποίες φέρεται ότι ανέφεραν στις Αρχές πως στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να τις βιάσει. Και οι τρεις κοπέλες δεν είχαν προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη δεν είχε κάνει καταγγελία για βιασμό στην Αστυνομία, αλλά είχε πάει με μία φίλη της για να ζητήσουν τη συνδρομή των Αρχών σε περίπτωση που οι δύο νεαροί θα δημοσιοποιούσαν βίντεο με προσωπικές στιγμές μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive