Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Οργή στο διαδίκτυο: Φωτογραφία που υβρίζει την Ελλάδα έγινε viral. ΦΩΤΟ


Οργή στο διαδίκτυο: Τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία είναι επικριτικά.: Το γύρο του διαδικτύου κάνει μία φωτογραφία που δείχνει δυο νεαρούς Αλβανούς να σχηματίζουν το σύμβολο του αετού με πολλούς να εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους. Ποζάρουν, μάλιστα,  πίσω από ένα γράφιτι που γράφει F*ck Greece...
που δεν είναι ξεκάθαρο εάν οι ίδιοι το έφτιαξαν.
Χαρακτηριστικά είναι τα σχόλια χρηστών, όπως “καλά να πάθουμε οι Ελληνες πάνε με τις βρωμιάρες Αλβανίδες τις παντρεύονται κάνουν παιδιά τους έδωσαν δουλειά τους έντυσαν τους τάισαν τα φίδια τούρκος και Αλβανός καλός μόνο νεκρός ! παλιοφάρα! εμείς καταστρέψαμε τον Τόπο μας φιλότιμο η χαζομάρα μας δέρνει?….!”

Κάποια άλλη χρήστρια έγραψε:
“Μας δείχνουν περίτρανα την ιστορία τους, διότι λαός χωρίς ιστορία είναι τοοοοσο φτωχός που φθάνει σε αυτό το σημείο, χωρίς ντροπή!!!!!
Ο Έλληνας ήταν, είναι και θα είναι φιλόξενος. Είτε σωστό είτε λάθος ,τους δώσαμε τα φώτα μας σε όλον τον κόσμο, αυτό δεν μπορεί να το σβήσει κάνεις, έτσι λοιπόν ό,τι γράφεται απο τέτοιους “ανθρώπους”το προσπερνάμε.”


pagenews.gr

1 σχόλιο:

  1. ειναι πλεον αργα για δακρυα και για μαγκιες,σκαψαμε τον ιδιο μας τον λακκο οταν ανοιξατε τα συνορα και επιτρεψατε την εγκατασταση ενος τοσο μεγαλου αριθμου αλβανων στην πατριδα μας,αρε τι μας περιμενει,σιγα σιγα θα τα βρουμε ολα μπροστα μας και κυριως τον αλβανικο εθνικισμο θα τον βρουμε μπροστα μας:

    Την Ελλάδα βλέπουν ως τη μεγαλύτερη απειλή οι Αλβανοί

    http://www.pelasgoskoritsas.gr/2015/10/greqia-kercenim-i-pare-per-shqiptaret.html

    να είστε σίγουροι ότι η πλειοψηφία των αλβανών που βρίσκεται στην Ελλάδα σκέφτεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και θα τα βρούμε μπροστά μας, για να καταλαβετε ολοι ποιους εχουμε βαλει μεσα στο σπιτι μας και θα το πληρωσουμε πολυ ακριβα, θα τα βρούμε μπροστά μας,όχι αναγκαστικά μόνο μέσω ένοπλων καταστάσεων αλλά αποκτώντας σιγά σιγά την ελληνική ιθαγένεια και ψηφίζοντας(καθοδηγουμενοι απο αλβανικα κεντρα) ανθέλληνες και ανθελληνικά κόμματα-σχηματισμούς εχθρικά προς τα συμφέροντα μας,τον αλβανικο εθνικισμο θα τον βρουμε μπροστα μας,

    Συγχαρητήρια σε όλους που άνοιξαν την πόρτα για να εισβάλουν στην πατρίδα μας και αργότερα να τους νομιμοποιήσουν και να μοιραζουν ελληνικες ιθαγενειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive