Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Αυτός είναι ο άνδρας που μπούκαρε στο κατάστημα της Rolex, στο κέντρο της Αθήνας, και άρπαξε ρολόγια! (ΦΩΤΟ)

Αποτέλεσμα εικόνας για Αυτός είναι ο άνδρας που μπούκαρε στο κατάστημα της Rolex, στο κέντρο της Αθήνας, και άρπαξε ρολόγια! (ΦΩΤΟ)
Στο φως της δημοσιότητας βγήκε η φωτογραφία του ληστή που εισέβαλε σε κατάστημα της γνωστής εταιρείας ρολογιών Rolex, στο κέντρο της Αθήνας και άρπαξε ρολόγια μεγάλης αξίας για να τραπεί στη συνέχεια σε φυγή. Σημειώνεται....
πως το κατάστημα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Βαλαωρίτου. Ο άνδρας μπήκε μέσα, απείλησε με όπλο τους υπαλλήλους, έβαλε 30 πανάκριβα ρολόγια σε σάκο και στη συνέχεια μπήκε σε ένα ταξί πριν φτάσει η αστυνομία και διέφυγε.

 Οι πληροφορίες λένε μάλιστα ότι κάποιος άλλος είχε σηκώσει το χέρι του για ταξί, ο άνδρας όμως τον πρόλαβε και την ώρα που έμπαινε μέσα, τού έδειξε το όπλο του για να συμμορφωθεί και να του αφήσει το ταξί. Το πρόσωπό του αποτύπωσε κάμερα ασφαλείας, ενώ αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους την περιγραφή του και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive