Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Πάθαμε .. "ΑΝΕΛίαση" πιά. Αυτό δεν είναι κόμμα αλλά ο .. "τροχός της τύχης". «Τα γυρίζει» τώρα ο Τοσουνίδης για τον Κουίκ: «Δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις…»

Αποτέλεσμα εικόνας για «Τα γυρίζει» τώρα ο Τοσουνίδης για τον Κουίκ: «Δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις…»
Μπορεί χθες να ετέθη εκτός ΑΝΕΛ… τηλεοπτικώς ο Τέρενς Κουίκ από τον εκπρόσωπο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θεόδωρο Τοσουνίδη, σήμερα όμως μιλώντας σε ΑΝΤ1 και ΕΡΤ, άλλαξε στάση....
Ενώ χθές είχε δηλώσει ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών «έθεσε εαυτόν εκτός ΑΝΕΛ», σήμερα χρησιμοποίησε διαφορετική γλώσσα. Είπε μέν ότι υπάρχει αποκλίνουσα πορεία του Τέρενς Κουίκ από τις θέσεις του κόμματος, αλλά συμπλήρωσε: «Δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις και δεν έχουν επιβληθεί πειθαρχικά μέτρα και για αυτό θα πρέπει να περιμένουμε». Ερωτηθείς αν αυτό ισχύει και σε άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του κ. Παπαχριστόπουλου, δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, τονίζοντας πως πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις. Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες προηγήθηκαν αρκετά εκατέρωθεν τηλεφωνήματα στους ΑΝΕΛ, μεταξύ των οποίων και του Τέρενς Κουίκ, ο οποίος βρίσκεται στο Κατάρ, μέχρι να έρθει η αναδίπλωση από τον κ. Τοσουνίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive