Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Ο «Τάκης ο κυριλέ» έγινε αναρχικός και εξηγεί πώς σπάει τράπεζες στο κέντρο - Δείτε το βίντεο

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο «Τάκης ο κυριλέ» έγινε αναρχικός και εξηγεί πώς σπάει τράπεζες στο κέντρο - Δείτε το βίντεο
Έγινε γνωστός από τα rave party, ωστόσο πλέον είναι αναρχικός και είναι ανάμεσα στους κουκουλοφόρους που σπάνε τράπεζες στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του δελτίου του STAR....
Ειδικότερα, στο ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα, αναρχικός εμφανίστηκε με καλυμμένο το πρόσωπό του και μίλησε για τον εξοπλισμό των βανδαλιστών που σπάνε τράπεζες. Όπως είπε, χρησιμοποιούν πέτρες και καδρόνια ενώ αποκάλυψε ότι ακόμη και οι αναρχικοί ξενερώνουν που έρχονται οι ξένοι και τους παίρνουν τις δουλειές. Δείτε το βίντεο: 

1 σχόλιο:

  1. Έρχονται οι ξένοι και τους παίρνουν τις δουλειές, των αναρχικών που κάνουν επεισόδια. Πολύ γέλιο, κλαίω από τα γέλια. Σαν να σου λέει, είναι αναρχοφασιστοειδή άλλα δεν πιστεύω ούτε αυτά που υποτίθεται ότι θα πρέπει να πιστεύει ως αναρχικός. Κρίση ταυτότητας δηλαδή. Έκαψε μητρική. Να κλείσετε το επάγγελμα, αποκλειστικά για Έλληνες, για να διασωθεί ο κλάδος, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΑΝΕΡΓΙΑ. Αυτή είναι συμβουλή μου. Ρε τον φουκαρά, το μεροκαματριάρη, τι έπαθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive