Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. Ενας νεκρός και έξι τραυματίες ο πρώτος απολογισμός από την επίθεση στο Στρασβούργο


ΝΕΟΤΕΡΑ ΩΡΑ 11 Μ.Μ. 2 ΝΕΚΡΟΙ 11 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ 2 ΣΟΒΑΡΑ
Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος αναφέρει ότι «Πρώτος απολογισμός του χτυπήματος στο Στρασβούργο στην περιοχή που έκανα χριστουγεννιάτικη βόλτα. 1 νεκρός. 6 τραυματίες. 
Ο δράστης έχει διαφύγει. Τον άκουσα να πυροβολεί σε 3 διαφορετικά μέρη στο κέντρο γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες να είναι τρομοκρατικό χτύπημα».... Ένας νεκρός και έξι τραυματίες είναι ο πρώτος απολογισμός από την επίθεση στο Στρασβούργο που όλα δείχνουν ότι είναι τρομοκρατική ενέργεια.
Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος αναφέρει ότι «Πρώτος απολογισμός του χτυπήματος στο Στρασβούργο στην περιοχή που έκανα χριστουγεννιάτικη βόλτα. 1 νεκρός. 6 τραυματίες. Ο δράστης έχει διαφύγει. Τον άκουσα να πυροβολεί σε 3 διαφορετικά μέρη στο κέντρο γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες να είναι τρομοκρατικό χτύπημα».
Οπως είναι φυσικό η Χριστουγεννιάτικη αγορά που υπάρχει στην πόλη έχει εκκενωθεί και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στην περιοχή. Βίντεο που ανέβηκε στα social media δείχνει έναν άνθρωπο να είναι ξαπλωμένος στο έδαφος και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον έναν νεκρό και τρεις τραυματίες.


Ο δήμος του Στρασβούργου κάλεσε τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους, μετά τους πυροβολισμούς στο κέντρο της πόλης.
Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Σταύρος Ιωαννίδης δήλωσε ότι βρίσκεται σε ένα ξενοδοχείο σε 100 μέτρα από το σημείο που φαίνεται ότι έγινε επίθεση, και άκουσε κρότους, για τους οποίους, όπως ανέφερε, «δεν καταλάβαμε ότι είναι πυροβολισμοί. Δεν μπορούμε να βγούμε, ο κόσμος εκκενώνει την περιοχή, τρέχουν κάποιοι στο σημείο που τους έχουν υποδείξει οι αστυνομικοί» τόνισε.
Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος του ίδιου σταθμού Απόστολος Μαγγηριάδης, ο οποίος βρίσκεται σε εστιατόριο, κοντά στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά του Στρασβούργου, σημείωσε ότι: «Είμαι στο εστιατόριο… Είμαστε κλειδωμένοι με κλειστά τα φώτα. Περιμένουμε ποια θα είναι η εξέλιξη του συμβάντος. Υπάρχουν πληροφορίες από πολίτες ότι οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την περιοχή. Είδα από τα παράθυρα κόσμο να τρέχει. Είμαστε στο πίσω μέρος του εστιατορίου και περιμένουμε να ελευθερώσει η αστυνομία το χώρο».
Ο ευρωβουλευτής που βρίσκεται στο Στρασβούργο εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εστιατόριο. Μάλιστα, τράβηξε φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Twitter.


Η δημαρχία του Στρασβούργου καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να παραμένουν στα σπίτια τους. Το υπουργείο Εσωτερικών επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό για τη δημόσια ασφάλεια.





🔴🔴📹🇫🇷 : Selon des témoins, des militaires ont ouvert le feu sur un homme armé qui les aurait pris à parti

85 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive