Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου (φωτό) έδωσε «άφεση αμαρτιών» σε καταδίκους (Ενας για ληστεία, άλλος για διακίνηση λαθρομεταναστών) για να γίνουν... ταξιτζήδες!

❱❱ Σύμφωνα με Προεδρικό Διάταγμα που εκδόθηκε ύστερα από πρόταση του υπουργού και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων, απονεμήθηκε χάρη σε 14 πολίτες, έξι εκ των οποίων ζητούσαν να αρθούν οι συνέπειες των καταδικαστικών αποφάσεων σε βάρος τους, για να μπορούν να αποκτήσουν άδεια οδηγού ταξί!...
 Μάλιστα, σε έναν εξ αυτών είχε επιβληθεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ποινή κάθειρξης πέντε ετών και επτά μηνών για ληστεία και ψευδή ανωμοτί κατάθεση, ενώ ακόμη ένας... τυχερός που έλαβε χάρη είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 16 μηνών με τριετή αναστολή για το αδίκημα της παράνομης προώθησης αλλοδαπών που δεν είχαν δικαίωμα εισόδου στη χώρα. Την ίδια ώρα, χάρη πήρε και ένας αξιωματικός του Στρατού, ο οποίος είχε καταδικαστεί από το Στρατοδικείο σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για λιποταξία! Με βάση το Προεδρικό Διάταγμα, όμως, μπορεί πλέον να ανακτήσει τον βαθμό του, ώστε να εγγραφεί στην Ενωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού! Οι ευεργετικές διατάξεις του θεσμού της απονομής χάριτος αφορούν και δύο πολίτες, που θα αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση παρά τις καταδίκες τους. Παράλληλα, με απόφαση του υπουργού θα μπορέσει να επανεγγραφεί στο Οικονομικό Επιμελητήριο μια λογίστρια που είχε καταδικαστεί για τα αδικήματα της χρήσης παραποιημένης άδειας οδήγησης και της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

2 σχόλια:

  1. εχει χαθει καθε ελεγχος οι προδοτες μοιραζουν την ελληνικη ιθαγενεια λες και ειναι καραμελες ακομα σε αλλοδαπα εγκληματικα στοιχεια (μπαινουμε σε μεγαλες περιπετειες,η χωρα δυστυχως εχει προδοθει):

    Φτιάχνει εκλογικό σώμα ο ΣΥΡΙΖΑ: Είσαι αλλοδαπός καταδικασμένος σε φυλάκιση; - Παίρνεις υπηκοότητα

    http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/696812_eisai-allodapos-kai-eheis-katadikastei-gia-listeies-tha (αξιζει να διαβαστει ολο)
    Ιδού και το ΦΕΚ:
    http://www.pronews.gr/sites/default/files/styles/default-inner/public/article/2018/7/02/fek.png?itok=fJDSAsrp
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10216889446409236&set=a.1310766970059.2046349.1257160330&type=3&theater (- ο αλλοδαπός κλέφτης θα πολιτογραφηθεί Έλληνας - ο αλλοδαπός κλέφτης και οπλοφορος θα πολιτογραφηθεί Έλληνας- η αλλοδαπή πλαστογράφος θα πολιτογραφηθεί Ελληνίδα.Δεν ειναι τρολλ.Στα τσακίδια!!)

    ''H κυβέρνηση προφανώς σε αναζήτηση νέων ψηφοφόρων δεν ενοχλείται να δίνει την ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς οι οποίοι μάλιστα έχουν καταδικαστεί στο παρελθόν για εγκληματικές ενέργειες από ελληνικά δικαστήρια.Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές τα άτομα αυτά.

    Στην περίπτωση του V.O, ο οποίος έλαβε χάρη ύστερα από πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρο Κοντονή και αποκτά πλέον την ελληνική ιθαγένεια και όπως αναφέρεται στην σχετική υπουργική απόφαση, που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 25 Ιουνίου(ΦΕΚ Γ΄/718) και το οποίο γνωστοποίησε η σελίδα protothema.gr:
    “με προεδρικό διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα...ύστερα από πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων αίρονται οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του V.O του V, με την αριθμ.../2007 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών σε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 3 μηνών με τριετή αναστολή για τα αδικήματα της ληστείας και της παράνομης οπλοφορίας προκειμένου να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση”.

    Σε αυτό το πλαίσιο, πολίτης του Ελληνικού κράτους γίνεται και η G. T του T, η οποία είχε καταδικαστεί το 2009 σε ποινή φυλάκισης 9 μηνών με τριετή αναστολή για τα αδικήματα της χρήσης πλαστών εγγράφων και της απόπειρας υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.Επιπλέον, ύστερα από πρόταση του κ. Κοντονή αποκτά την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση και ο αλλοδαπός O.M του P, ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για το αδίκημα της κλοπής.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα έχουν ισοπεδώσει όλα: Απονομή χάριτος σε ταξιτζήδες που έχουν καταδικαστεί για ληστείες και οπλοφορία!

    https://www.pronews.gr/koinonia/734017_ta-ehoyn-isopedosei-ola-aponomi-haritos-se-taxitzides-poy-ehoyn-katadikastei-gia

    ''Στο πλαίσιο αυτό, αίρονται οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του αλλοδαπού P. N του M, με την υπ” αριθμ. …/2011 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, «σε ποινή φυλάκισης έξι (6) μηνών με τριετή αναστολή για το αδίκημα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως προκειμένου να μην αποτελεί κώλυμα για την ανανέωση της ειδικής άδειας οδήγησης ΕΔΧ αυτοκινήτου (ταξί)».
    Οι ευεργετικές διατάξεις του θεσμού της απονομής χάριτος αφορούν και σε δύο πολίτες, που θα αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση παρά τις καταδίκες τους. «Αίρονται οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη της Κ. Π του Η, με την υπ’αριθμ. …/…2008 απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σε συνολική ποινή φυλάκισης δεκατεσσάρων (14) μηνών με τριετή αναστολή για τα αδικήματα της αντίστασης, της εξύβρισης και παράβασης του άρθρου 94 ΚΟΚ (οδήγηση μοτοσικλέτας χωρίς την κατά νόμο απαιτούμενη άδεια) προκειμένου να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση». Την ελληνική ιθαγένεια θα λάβει και ο C.F του N παρά την καταδίκη του με την υπ” αριθμ. …/2005 απόφαση του Ε” Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης έξι (6) μηνών με τριετή αναστολή για το αδίκημα της απόπειρας υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.''

    · → οπως θα διαβασετε τα περισσοτερα ονοματα ειναι αλλοδαπων,χαριζονται ποινες και αιρονται οι συνεπειες των καταδικων-αδικηματων τους προκειμενου να αποκτησουν αδειες ταξι,ασκηση επαγγελματος στον δημοσιο ή ιδιωτικο τομεα κλπ... αλλα το κυριοτερο προκειμενου να αποκτησουν την ελληνικη ιθαγενεια ''... προκειμένου να μην αποτελεί κώλυμα για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας με πολιτογράφηση.''

    δεν δισταζουν ακομα και μπροστα σε αλλοδαπα εγκληματικα στοιχεια να κανουν οτι μπορουν προκειμενου να νομιμοποιησουν τον εποικισμο της χωρας δινοντας τους μαλιστα και την ελληνικη ιθαγενεια αντι να τους απελασουν για οποιοδηποτε παραπτωμα απο το πιο μικρο μεχρι το πιο μεγαλο(πταισμα,πλημμελημα,κακουργημα κλπ...)μετα την συλληψη-ποινη-τιμωρια αποφυλακιση τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive