Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

ΩΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΓΕΙΤΟΝΟΥΣ" ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ

Εικονίδιο
Επειδή μας ζάλισαν τον έρωτα όλο το σκυλολόι που έχουμε την ατυχία να έχουμε γείτονες (μογγόλοι, τηγανοκέφαλοι, γυφτοσκοπιανοί, κτλ) οι οποίοι απαιτούν από μας ολόκληρες περιοχές, καιρός να βγούμε και εμείς στην αντεπίθεση και να ζητάμε την Μεγάλη Ελλάδα !!!!!

2 σχόλια:

  1. Ρε πλάκα μας κάνετε; Αυτοί που κυβερνάνε δεν έχουν ούτε την πολιτική βούληση να φυλάξουν αυτά που ήδη έχουμε, όχι να διεκδικήσουμε και αλλά. Αυτό είναι το πρόβλημα στην Ελλάδα, ότι σχεδόν όλοι είναι προδότες, τραγικά ανίκανοι, λαμόγια, πολιτικάντηδες. Σε ρωτάω κάτι άλλο εσένα που έβγαλες τον χάρτη, αν μας επιτεθούν ταυτόχρονα ΤΟΥΡΚΙΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ (κατόπιν μεταξύ τους συνεννόησης με την Τουρκια) επειδή αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε τα εδάφη τους, "δεν θα έχουμε ούτε μαντήλι να κλάψουμε", έτσι δεν είναι; θα γίνουμε λαός που κάποτε υπήρχε στο παρελθόν και σίγουρα θα γραφτούν και βιβλία για μια χώρα που λέγονταν Ελλάδα, εκτός από αυτά που υπάρχουν ήδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες ασυναρτησίες! Όταν η Ελλάς θέλει, μπορεί...Ιστορικά αποδεδηγμένο. Μέγα λάθος της ματαπολίτευσης, εξ αρχής, ''δεν παραχωρούμε τίποτα(σωστά), δεν διεκδικούμε τίποτα''(λάθος). Η του Γένους Επανάστασις, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Η Ελλάς των πρώτων αυτοχθόνων, δεν ελευθερώθηκε ακόμα ολόκληρη!......ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ.

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive