Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Και να σου πω και κάτι Αλέξη ..αν σε ψηφίσουμε δεν εγινε και κάτι τα ίδια σκατα θα τα κάνεις !

Αυτο νομιζω ειναι ενα καλο σλογκαν για της επομενες εκλογες …το δινω ελευθερα αν και συνηθως πληρωνομαι για τις ατακες μου !!! Εχω παρατηρησει οτι τα αλλα υποκομματα δεν εχουν καλους επικοινωνιολογους και ειπα να βοηθησω …πχ το παρον το στελνω στον επικοινωνιολογο της ΝΔ οπου σκεφθηκε το φοβερο …
Καλα μα τι γκομενος εισαι …! Αδερφε παρε αυτο το σλογκαν και χρησιμοποιησε το να σωσεις το μεροκαματο και μην με ευχαριστεις ..καπου θα τα φερει ο καιρος και θα βοηθησεις και εσυ κανα ανθρωπο !
Αφου μας καταδικασε ο θεος να εχουμε να διαλεξουμε αναμεσα σε Αλεξη , Κυριακο , ποταμι , χονδρο υπερτραφη κομαντο και χρυση αυγη που ειναι αλλα δεν ειναι ναζιστες …. καλα να παθουμε !
Αφου μας διαχωρισαν σε κομματακια για να μην μπορουμε να κανουμε τα αυτονοητα για την χωρα καλα να παθουμε ..!
Αφου για να μιλησω πρεπει να δεχθω την αποψη του καθε μαλακα ταμπελωμενου …που φορεσε την ταμπελα χωρις να γνωρισει τι αφησε απο εξω …χμμμ..δεν θα γινει κατανοητο ετσι ..παμε απο την αρχη !!
Για να πεις ειμαι αυτο ..πρεπει να εχεις εξαντλησει με βαθια γνωση ολα τα δεν ειμαι και γιατι δεν ειμαι ..!
Παλι να το πιασεις για να εισαι κατι πρεπει να γνωριζεις 100% το λογο που δεν εισαι ολα τα υπολοιπα…να εχεις σπουδσει ολα τα υπολοιπα και να εχεις πει οχι δεν ειμαι ολα αυτα ..Ποιος το εχει κανει ; Ποιος με ταμπελα εχει κατσει και εχει πει δεν ειμαι ΑΕΚ για τι αυτη ειναι η ιστορια της ΑΕΚ , αυτοι ειναι οι ανθρωποι της ..αυτο , αυτο αυτο…ΚΑΝΕΙΣ!!..
Απλα φοραμε ταμπελα γιατι μας βολευει, γιατι φοβηθηκαμε την μοναξια , γιατι φοβηθηκαμε το αυριο το αγνωστο και θελουμε να ανηκουμε …θελουμε να κρυψουμε εντεχνα την αδυναμια μας να γνωριζουμε το τι ειμαστε η δεν ειμαστε !
Οποιος πει κατι αλλο απλα τον φτυνω στα μουτρα ..τοσο δημοκρατικα …!
Παμε τωρα απο εκει που το αφησαμε …πρεπει λοιπον εγω να ανεχθω τον καθε μαλακα ταμπελωμενο να εχει αποψη …μα πως;
Πως εχεις αποψη ρε παπαρα οταν για να εισαι μεσα στο κοπαδι της ταμπελας σου εισαι αναγκασμενος να λες ψεματα στον εαυτο σου ;..πως εχεις αποψη αφου την οποια αληθεια θα την κανεις να ειναι ψεμα για να συνεχισεις να ανηκεις καπου ;
Πως ειναι δυνατον να σεβαστεις το οποιο διποδο υπαρχει που επελεξε να υποστηριζει το ψεμα και οχι την αληθεια που ειναι μια φτανει να προφυλαξει την ομαδα που τον κανει να μην νοιωθει ..ασημαντος ;
Πες την μεγαλυτερη αληθεια σε εναν ταμπελωμενο και θα δεις κατι μαγικο…θα δεις τα ματια να γυριζουν σαν δαιμονισμενα με αγωνια να αντεπεξελθει στο χτυπημα της αληθειας και να σου πει το οποιο ψεμα πεποιθηση εχει δημιουργησει…φτανει να μην ξεκολησει καρφακι απο την ταμπελα του !…Τι ειδους ασθενεια ειναι αυτο .. το εχετε σκεφτει ;
Εχετε καταλαβει οτι οι ανθρωποι ειναι ικανοι να πεθανουν φτανει να μην δεχτουν οτι ολα οσα πιστεψαν ηταν μια κοροιδια;
Εχετε σκεφτει πως ειναι δυνατον ενας κοντος , μαυροτσουκαλος να μιλαει για τον απολλωνα και την μεγαλη ελληνικη φυλη …και να τον πιστευουν ψηλοι , γαλανοματηδες ξανθοι ελληνες;
Το ειχε κανει και ο Χιτλερ στους γερμανους .. δεν ειναι τωρινο ειναι ασθενεια ..ιος ..ο ιος της αδυναμιας μας ..ο ιος του φοβου μας !
Ξεφυγα … αλλα μου την σβουριζει .. γραψτε στα παπαρια σας οποιον εχει ταμπελα και εχει επιλεξει να ζει με το ψεμα του …αναζητηστε μονο την αληθεια ..αναζητηστε μονο αυτους που δεν εχουν τον ιο του φοβου …!
Περασε ο καιρος του ολοι μαζι , του να τα βρουμε , να μονιασουμε …ειναι τοσοι πολλοι με τον ιο που μας καταπιαν … ειναι σαν τα ζομπι σε ταινια θριλερ…αρα ..δεν εχει αλλο χαιδεμα…οπου δειτε ζομπι στο κεφαλι με την μια …!
Αποφυγετε τους με οποιο τροπο μπορειτε , καντε τους στην μπαντα ισως ετσι νοιωσουν κατι …ξεπουλησαν την αληθεια απο φοβο μοναξιας και αποδοχης ..διωξτε τους λοιπον απο κοντα σας μηπως και ξυπνησουν ..ειναι δικαιωμα ολων μας να σταματησουμε να ντρεπομαστε για αυτους , να σταματησουμε να ανεχομαστε την αποψη τους ..να να να να …!
Ζομπι αποκαλυψη ειναι και θελει μαχη να αλλαξει…
Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive