Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Πιο ρόμπα πεθαίνεις. Κ.Ο. των ΑΝΕΛ: "Όχι στη Συμφωνία των Πρεσπών, ΔΕΝ ρίχνουμε την κυβέρνηση".Θα ψηφίζουν ΟΛΑ τα νομοσχέδια, θα κάνουν συχνά μπάνιο και γυμναστική, θα τρώνε το φαϊ τους, θα κόψουν το τσιγάρο τα ποτά & τις γυναίκες, θα τραγουδάνε "3 πουλάκια κάθονταν", βρε ΟΞΩ απ τη παράγκα συνένοχοι

Στη γραμμή που έχουν χαράξει εδώ όσον αφορά στη Συνθήκη των Πρεσπών κινήθηκαν οι ΑΝΕΛ για άλλη μια φορά. Η Κ.Ο. του κόμματος συνεδρίασε την Τρίτη (11.12.2018) και επί τους ουσίας επανέλαβε αυτά που έχουν αποφασιστεί ήδη. Όπως ανέφεραν στελέχη των ΑΝΕΛ, στη συνεδρίαση υπό τον Πάνο Καμμένο, αυτό που προκύπτει από την Κ.Ο. η θέση του κόμματος παραμένει ίδια: πως δηλαδή αν η Συμφωνία των Πρεσπών φτάσει στη Βουλή, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αποσύρουν τους υπουργούς τους από την κυβέρνηση και θα καταψηφίσουν τη συμφωνία. Αλλά δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση. Παράλληλα, τα ίδια στελέχη τόνισαν ότι στη στάση του κόμματος στο θέμα του Σκοπιανού στόχος είναι να τηρηθεί κομματική πειθαρχία...
κάτι όμως που δεν φαντάζει εύκολο, δεδομένου ότι ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος έχει πολλάκις και δημόσια δηλώσει πως θα ψηφίσει τη Συμφωνία και ακολούθως θα παραδώσει τη βουλευτική του έδρα.
Στους ΑΝΕΛ, όπως προκύπτει απ’ όσα ειπώθηκαν στην Κ.Ο., υπάρχει βεβαιότητα ότι η Έλενα Κουντουρά θα ακολουθήσει την κομματική γραμμή, παρά την πρόσφατη δήλωσή της για ψήφο “κατά συνείδηση”.
Σχετικά με το αν η ενδεχόμενη αλλαγή στάσης από το Ποτάμι στο θέμα της Συμφωνίας θα αυξήσει και την πίεση προς τους ΑΝΕΛ, στελέχη του κόμματος έκαναν λόγο για ανεδαφικό σενάριο, σημειώνοντας πως η όποια πίεση αφορά στο Ποτάμι και τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive