Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Αδιανόητο! Άνδρας στη Μαγνησία οδήγησε στο αντίθετο ρεύμα, τράκαρε με 20 οχήματα & δεν πήρε χαμπάρι

Αποτέλεσμα εικόνας για Αδιανόητο! Άνδρας στη Μαγνησία οδήγησε στο αντίθετο ρεύμα, τράκαρε με 20 οχήματα & δεν πήρε χαμπάρι
Μπορεί να προκάλεσε χαμό με την οδήγησή του, να μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, να τράκαρε με άλλα 20 οχήματα, ωστόσο, ένας άνδρας στη Μαγνησία δεν πήρε χαμπάρι του χάους που άφησε πίσω του. Ο άνδρας...
που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, διήνυσε μια απόσταση 26 χιλιομέτρων, από τη Νέα Αγχίαλο μέχρι την Αγριά Μαγνησίας μέσω Βόλου. Σύμφωνα με το thenewspress.gr, οι αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου ξεκίνησαν πολύωρη καταδίωξη για να σταματήσουν το Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο προκάλεσε μικρές ζημιές στα περισσότερα σταθμευμένα και εν κινήσει αυτοκίνητα και πιο μεγάλες σε τρία από αυτά. Όμως, ο οδηγός πέρασε μέσα από τον Βόλο και συνέχισε την ξέφρενη πορεία του ως την Αγριά, όπου εγκλωβίστηκε από περιπολικά της Άμεσης Δράσης. Ο δράστης δεν είχε καταλάβει καμία από τις συγκρούσεις και έδειξε ξαφνιασμένος όταν είδε και το δικό του αυτοκίνητο να έχει υποστεί ζημιές. Πάντως, συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου διέταξε να εξεταστεί από ειδικούς στην Ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Βόλου για να αποφασίσει αν θα διατάξει τον εγκλεισμό του. Όσο για τους οδηγούς που υπέστησαν ζημιές, κλήθηκαν στην Τροχαία για να υποβάλουν δηλώσεις.

1 σχόλιο:

  1. Και καλα....Δεν το πηρε χαμπαρι......Μπαφος Βολιωτικος...Για να του ριξουν καμμια φαπα στην Αστυνομια...Θα τις παρει χαμπαρι?Η θα σκουζει σαν κατσικα ότι τον δειρανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive